Kontantpris

Tjek boliglån

3.295.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.381,-
Boligareal
79m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 15-X0000191

Bagerstræde 6, 3 tv, 1617 København V

Potentialefyldt 3V’er centralt i København

Med en fantastisk og yderst central beliggenhed på Bagerstræde 6 på Vesterbro kan I netop nu overtage nøglerne og blive de nye, lykkelige ejere af denne charmerende og potentialefyldte, treværelses lejlighed.

Læs mere om Bagerstræde 6, 3 tv
Giv et bud på boligen

LokalBolig Frederiksberg ApS

Mere om Bagerstræde 6, 3 tv

...

En bedre adresse får I næsten ikke. I nærmiljøet finder I alt, hver hjertet kan begære af spændende butikker, caféliv og restauranter på blandt andet Gl. Kongevej og Værnedamsvej, for slet ikke at tale om de fortrinlige forbindelser med offentlig transport, som både tæller bybusser, S-tog og Hovedbanegården inden for gåafstand. På gåben er I blot få minutter fra Tivoli og Rådhuspladsen, mens Søerne indbyder til afstressende gåture i smukke omgivelser.

I kan se frem til en charmerende ejendom med sjæl og historie samt en god, lille ejerforening. Placeret øverst på tredje sal bidrager lejlighedens skråvægge og kvistenes lysindfald til ekstra atmosfære.

Planløsningen er der ikke noget at udsætte på. Her får I to indretningsvenlige værelser, et rummeligt badeværelse med en bruseniche, et funktionelt køkken til amatørkokkens kulinariske udfoldelser samt en hyggelig stue. Denne kan snildt arrangeres med en spisesektion samt komfortable møbler til aftenafslapningen foran fjernsynet.

Den nuværende udformning danner et solidt udgangspunkt, hvis I lader jer friste af de mange muligheder for renovering og modernisering. Dermed kan I få det, præcis som I vil have det og skabe lige netop den bolig, som I altid har drømt om, uden at skulle gå på kompromis med materialevalg og finish.

Kan I se jer selv flytte ind her? Så ring til os allerede i dag for at bestille en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: