Kontantpris

Tjek boliglån

3.695.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
8.342,-
Boligareal
113m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 15-X0000043

Vester Søgade 24, 2 th, 1601 København V

Panoramaudsigt til Søerne fra 3V’er med altan

Lyder en fantastisk panoramaudsigt til Søerne fra én af Københavns bedste beliggenheder på Vester Søgade 24 som noget for jer? Så er denne rummelige og mulighedsfyldte treværelseslejlighed med altan alt dét, I drømmer om.

Læs mere om Vester Søgade 24, 2 th
Giv et bud på boligen

LokalBolig Frederiksberg ApS

Mere om Vester Søgade 24, 2 th

...

Den eftertragtede og stille adresse ligger lige ned til Sankt Jørgens Sø og har let adgang til alt, hvad byen har af tilbyde. I befinder jer på grænsen til Frederiksberg med få minutter på cykel eller gåben til Ørstedsparken eller Kongens Have, hvis smukke omgivelser er perfekte at nyde i solskinnet. Ligeledes vil I have en overflod af kulturelle og gastronomiske tilbud lige ved hånden i form af lækre restauranter, hyggelige vinbarer, teatre og spændende gallerier. Rådhuspladsen, Tivoli, Torvehallerne og offentlig transportmidler herunder metroen er også inden for kort rækkevidde.

Lejligheden er placeret på anden sal i en velholdt ejendom fra 1974 i en god ejerforening med aflåst cykelparkering og privat P-plads i kælderen, hvortil elevatoren kører helt ned.

Indenfor har boligen en fordelagtig planløsning og en indbydende atmosfære takket være de brede glaspartier, som giver en vidunderlig udsigt til området. Ét af samlingsstederne vil være det pæne køkken-alrum med spiseplads til de travle morgenstunder. Det tosidede køkken udgøres af mørkt inventar og integrerede hårde hvidevarer, og så er der fra alrummet dør ind til ét af hjemmets to værelser. Har I behov for mere plads, kan der i stuens ene ende eventuel etableres et tredje værelse.

Fra stuen er der udgang til den overdækkede terrasse, hvor I kan sætte jer ud om eftermiddagen og nyde tilværelsen, mens solnedgangen i horisonten er værd at vente på om aftenen. Afslutningsvis får I et badeværelse med badekar og vaskemaskine samt et gæstetoilet.

Book en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: