Kontantpris

Tjek boliglån

3.898.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.626,-
Boligareal
84m2
Vær. inkl. stuer
2
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 20-X0000138

Oscar Pettifords Vej 9, st th, 2450 København SV

Toværelses lejlighed med bådplads

Nu har I muligheden for at udleve jeres vildeste boligdrømme i denne kompromisløse, moderne lejlighed med altan og tilhørende bådplads.

Læs mere om Oscar Pettifords Vej 9, st th
Giv et bud på boligen

LokalBolig Sydhavn/Valby ApS

Mere om Oscar Pettifords Vej 9, st th

I kommer til at bo i et fantastisk kvarter på Sluseholmen, hvor I kan se frem til en bred palet af caféer, indkøbsmuligheder samt alt, hvad København har at byde på – og selvfølgelig en beliggenhed ved vandet, der sprænger skalaen!

Jeres nye hjem præsenterer sig lyst og lækkert med højt til loftet allerede i entréen, som fortsætter ind i stuen, hvorfra der er udgang til terrassen ved kanalen. Trægulvet i stuen slænger sig hen mod trappen, der fører op til det smarte HTH-køkken udført med hvide, grebsfrie højglanselementer. Ved køkkenet er der god plads til et spisebord, mens det store glasparti giver kig til kanalen.

I får et pænt badeværelse med hvide fliser, væghængt toilet og adgang til en mindre gang, hvor der snildt kan stå en vaskesøjle. Slutteligt byder soveværelset sig til med høje, brede vinduer, der får vandet tæt på, hvilket giver en helt særlig rumfornemmelse og ikke mindst et skønt vue.

Den rummelige altan står i sol hele dagen, og det er altså muligt at sejle direkte herfra – derudover har ejendommen adgang til en urbaniseret og velindrettet gårdhave med bordbænkesæt og små træer.

Nærområdet er en blanding af moderne arkitektur og det maritime miljø ved vandet, mens Rådhuspladsen kun er en kort cykeltur væk. I får samtidig nem adgang til motorvejen, hvis I skal til Kastrup Lufthavn eller videre ud i landet.

En lejlighed der skal opleves – kontakt os for en fremvisning!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: