Kontantpris

Tjek boliglån

6.495.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
6.406,-
Boligareal
130m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 20-RES036

Linus Paulings Vej 6, 1 th, 2450 København SV

RESIDENCE CPH, på solsiden af Enghave Brygge

Lejlighederne:
De 181 unikke lejligheder udformes i mange forskellige typer og størrelser og vil således danne rammen om boliger til både større familier og singler.

Læs mere om Linus Paulings Vej 6, 1 th
Giv et bud på boligen

LokalBolig Sydhavn/Valby ApS

Mere om Linus Paulings Vej 6, 1 th

I bebyggelsen finder du de dejligste 1-5 værelses lejligheder med masser af lys og luft samt udsigt til eksempelvis Frederiksholmsløbet eller Belvedrerekanalen. Lejlighederne er indrettet med moderne nordisk kvalitets inventar, som Svane køkken, lyse gulve samt store vinduespartier som skaber masser af lys i lejlighederne. Planløsningerne er velovervejet så de sikre optimal udnyttelse af kvadratmeterne.

Ejendommen:
181 nyopførte eksklusive ejerlejligheder på den attraktive solside af Enghave Brygge. På sin helt egen ø - med vand på alle fire sider af bebyggelsen - opføres The Residence CPH i moderne arkitektur med grønne landskabelige elementer på fællesarealerne. Som en skulpturel trappelignende karrè åbner bebyggelsen sig mod det store sydlige havnebassin, Frederiksholmsløbet, og sørger for masser af lys, luft og vandudsigt fra alle boligerne.

Det maritime havnemiljø omkring The Residence CPH giver en hel unik stemning kombineret med alle storbyens tilbud og attraktioner der kun er et kort øjeblik væk.

Området:
Nærhed til vandet er det bærende element på Enghave Brygge. Et "lille Venedig" i Københavns Havn med lejligheder der har udsigt til havnen og de ny anlagte kanaler. Kanalerne er inspireret af europas hovedstæder med boligkarréer placeret på boligøer ved vandet. Lokalplansområderne på Enghave Brygge dækker ca. 292.000 m2 fordelt på ca. 2600 boliger og 1600 arbejdspladser, der etableres endvidere butikker, cafeer og 2 havne på Enghave brygge som er med til at skabe et liv og en lille by i byen. Bydelen er placeret mellem Havneholmen i nord og Teglholmen i syd og består af 10 boligøer. Hver ø er afgrænset af sidekanaler, og området er skåret igennem af den 700 m lange hovedkanal Enghave Kanal, der binder bydelene sammen. Metrostationerne i Sydhavn området forventes i drift fra 2024.

Se mere på www.residencecph.dk

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: