Kontantpris

Tjek boliglån

4.198.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.390,-
Boligareal
95m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 20-X0000050

Kenny Drews Vej 61, 1 th, 2450 København SV

Lækker 3V’er med sydvendt altan på Sluseholmen

På Sluseholmen møder I denne fantastiske treværelses lejlighed fra 2008, der gemmer på en af de mest rummelige, sydvendte altaner i hele ejendommen.

Læs mere om Kenny Drews Vej 61, 1 th
Giv et bud på boligen

LokalBolig Sydhavn/Valby ApS

Mere om Kenny Drews Vej 61, 1 th

I bosætter jer på den største ø, således at I kan fryde jer over optimale solforhold, at der er langt mellem naboerne, og at I får adgang til gæsteparkeringspladser. Desuden er jeres nye hjem opført i en genial L-form, hvilket betyder, at I kan tilføje et tredje værelse med indgang fra stuen.

Boligen byder indenfor på første sal, og I fornemmer øjeblikkeligt den indbydende atmosfære med masser af lysindfald. Entréen leder videre til to værelser - det ene med et fedt walk-in-closet og begge med dobbelte døre ud til den fabelagtige altan. Værelserne deles om det nydelige badeværelse med rum til vaskefaciliteter og en muret bruseniche, der er afskærmet af et glasparti.

Hjemmets helt store force må siges at være det åbne opholdsmiljø med integreret køkken og stue, der på bedste vis forener madlavning og afslapning.

Det tidløse køkken udfolder sig på én side med hvide elementer og integrerede hvidevarer. Lige overfor kan I arrangere jer med en spiseafdeling, hvorfra I har udsyn til stuen. Denne råder desuden over et indbygget reolsystem og udgang til en svalegang med kig til vandkanten.

Med nøglerne hertil bliver I en del af en attraktiv ejerforening, hvor I kan leje en parkeringsplads til bilen i kælderen, der også indeholder jeres eget kælderrum. Samtidig får I brugsret til et hyggeligt gårdmiljø med græsplæne, bordbænkesæt og legeplads.

Kvarteret er placeret utroligt fordelagtigt med kort afstand til indkøb, spisesteder, pasningstilbud og skole, ligesom der er gode transportforbindelser med metro og S-tog. Det charmerende, maritime område med de mange kanaler, slusen og havneløbet, er heller ikke langt fra Amager Fælled og Havnebadet Sluseholmen.

Book en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: