Kontantpris

Tjek boliglån

4.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.627,-
Boligareal
98m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 20-X0000087

Kenny Drews Vej 31, 2 4, 2450 København SV

Skøn 3V’er med fantastisk tagterrasse

Med en tagterrasse som denne på 63 kvadratmeter får I nærmest Jeres helt egen have i højderne med kig over Sluseholmens tage og til Hotel Bella Sky, der rejser sig i baggrunden.

Læs mere om Kenny Drews Vej 31, 2 4
Giv et bud på boligen

LokalBolig Sydhavn/Valby ApS

Mere om Kenny Drews Vej 31, 2 4

Med så mange kvadratmeter under åben himmel, er der rig plads til både afslapnings- og spiseområde plus måske et drivhus. Tagterrassen ligger perfekt med rigtig meget læ og sol dagen lang.

Lejligheden er en meget lys treværelses lejlighed, og ligger i en flot murstensejendom fra 2008. I får adgang til boligen via en svalegang på anden sal og er yderst velholdt. Her får I to værelser og et åbent opholdsmiljø, der har pejs og udgang til den integrerede altan, som hænger ud over vandet. Her kan I sidde og følge kajakkerne, der ror ned langs kanalen. Det er desuden én af de få opgange på Sluseholmen, som har brændeovn.

Alt fremstår pænt og klar til indflytning i boligen, der på nær entré og tagterrassen, ligger på tredje sal. Opholdsmiljøet har stue og køkken i ét, så mad og kaffe let kan bæres ud i eftermiddags- og aftensolen på altanen.

Altanen ligger meget i læ, så her er det muligt at nyde lune stunder både forår og efterår. Den danske designpejs i stuen er en god og hyggelig varmekilde om vinteren. Der er masser af indbygget skabsplads i lejligheden, som også har et rummeligt badeværelse med vaskemaskine. Der er en østvendt spansk altan ved det største værelse og en dejlig kontorplads, der fungerer som et lille ekstra rum, i trappetårnet ved tagterrassen.

På terrassen er er etableret vand og el, hvilket gør det muligt at lave et udekøkken.

Som medlem af ejerforeningen kan I låne kajakker og SUP-boards, så I selv kan ro på oplevelse i det blomstrende og livlige kanalkvarter, hvor I blandt andet finder Havnebadet Sluseholmen ganske tæt ved. Der er ligeledes gode legefaciliteter i gården, og I får mulighed for privatparkering i ejendommens parkeringskælder, ligesom der følger et godt kælderrum med til lejligheden.

Velkommen til Kenny Drews Vej 31!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: