Kontantpris

Tjek boliglån

4.498.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.896,-
Boligareal
102m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 20-X0000111

Kenny Drews Vej 101, 1 1, 2450 København SV

Velindrettet 4V’er med altan og udsigt til havnen

Er I på boligjagt i Købehavn, bør I tage et nærmere kig på denne lyse og velindrettede fireværelses lejlighed på Sluseholmen.

Læs mere om Kenny Drews Vej 101, 1 1
Giv et bud på boligen

LokalBolig Sydhavn/Valby ApS

Mere om Kenny Drews Vej 101, 1 1

Her kan I glæde jer til en fremragende udsigt, en sydvendt altan og masser af plads med tre soveværelser - ideel til familielivet.

Beliggenheden er helt i særklasse, da I er tæt på indkøb, caféer og havnebadet, der alle kan nås til fods. Med kanalerne lige ved hånden, har I her fortrinlige muligheder for at ro i kajak eller leje en kajplads til en båd. Omkring en kilometer væk er Amager Fælled til gå- eller løbeturene, og så har I gode offentlige transportforbindelser til Indre By. Ligeledes befinder nærmeste daginstitution og skole sig inden for gåafstand.

Jeres kommende hjem er placeret på første sal i et moderne ejendomskompleks med et hyggeligt gårdhavemiljø, og så har I brugsret til et kælderrum.

I træder ind i en yderst imødekommende atmosfære takket være de brede glaspartier, som lyset falder ind igennem. Fra entréen ledes I forbi ét af de tre skønne værelser med faste skabe og lige ind i det samlede opholdsmiljø med glidende overgang mellem stue og køkken. Stuens ene ende kan nemt indrettes med et behageligt sofahjørne, mens pladsen tættere på køkkenet kan arrangeres med et spisebord.

HTH-køkkenet har et klassisk udtryk og udgøres af hvidt interiør, som ledsages af en sort bordplade og integrerede hårde hvidevarer. Lige ved køkkenet er også udgangen til den overdækkede altan med rum til havesættet og dekorative blomster, og herfra kan udsynet til havnen virkelig nydes. Afslutningsvis venter et pænt badeværelse med gulvvarme, bruseniche og vaskesøjle fra 2017.

Er I interesserede? Ring allerede i dag for at få en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: