Kontantpris

Tjek boliglån

3.695.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.684,-
Boligareal
83m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 20-X000003

Ernie Wilkins Vej 25, st tv, 2450 København SV

Veldisponeret lejlighed yderst ved Sluseholmen

Denne elegante lejlighed ligger på den yderste del af Sluseholmen, og ejendommen fremstår fra facaden med en nydelig, moderne arkitektur.

Læs mere om Ernie Wilkins Vej 25, st tv
Giv et bud på boligen

LokalBolig Sydhavn/Valby ApS

Mere om Ernie Wilkins Vej 25, st tv

Lejlighedens beliggenhed og dens indretning gør den velegnet til den spirende børnefamilie, og med både altan samt terrasse til jeres rådighed, er dette et fremragende sted at slå sig ned.

Boligen ligger fortrinligt i forhold til alle hverdagens gøremål. Skole, indkøb og pasningstilbud til de mindste har I inden for en radius af bort 750 meter, og området byder ligeledes på et skønt leben med caféer, restauranter og naturligvis det hyggelige miljø omkring kanalerne.

Havnebadet Sluseholmen kan besøges kun få skridt fra hoveddøren, og her finder I både dybe bassiner til de voksne og lavvandede af slagsen til børnene – samme sted står de gamle, røde fiskerhuse, der bibringer stedet en særegen, charmerende stemning.

Centralt i lejligheden er det store køkken-alrum, der prydes af et køkken med enkle, lyse fronter og en bordplade af massivt egetræ. Gulvene er tilsvarende af eg. Fra rummet er der udgang til en overdækket altan med udsigt til vandet, der fra eftermiddag og frem modtager et rigt sollys, som ad de loftshøje glaspartier bliver viderefordelt ind i lejlighedens hjerte.

I den modsatte ende af boligen gives to regulære værelser, der ligeledes har anseelige glaspartier og et fornemt lysindfald. Her har I udgang til en fin stenterrasse med morgensol. Terrassen er placeret i direkte sammenhæng med gården, som blandt andet rummer et stort græsareal og en legeplads.

Badeværelset er velindrettet med bruseniche og plads til at tilslutte vaskefaciliteter. Både gulvet og brusenichen er udført i mosaikklinker.

Kontakt os for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: