Kontantpris

Tjek boliglån

4.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
5.235,-
Boligareal
126m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 20-BH0063

Dexter Gordons Vej 11, 3 th, 2450 København SV

Flot hjørnelejlighed med vestvendt altan!

I får her muligheden for at få adresse i et af Københavns nyeste og meget vellykkede kvarterer, Kanalbyen på Sluseholmen. Her kommer I til at bo i en rummelig og meget lys hjørnelejlighed med udsigt til havnen, kanaler og det flotte nybyggeri -...

Læs mere om Dexter Gordons Vej 11, 3 th
Giv et bud på boligen

LokalBolig Sydhavn/Valby ApS

Mere om Dexter Gordons Vej 11, 3 th

...

alt sammen kan I nyde fra en stor, vestvendt altan.

Lejligheden ligger på tredje sal i en moderne ejendom fra 2007. Her bliver I medlem af en velfungerende ejerforening, som råder over et hyggeligt gårdmiljø med en stor legeplads, som godt nok hører til en institution, men som står til fri afbenyttelse i weekenden. Der er mulighed for tilkøb af parkeringsplads.

Da der er tale om en hjørnelejlighed kan I leve livet forholdsvis ugeneret her. Hele boligen har gulvvarme og byder blandt andet på et rummeligt spisekøkken og en stor stue i åben forbindelse. Her får I høje glaspartier ud mod havnen og kanalen samt udgang til den dejlige altan, hvor der er plads til både udendørssofa og cafébord.

Køkkenet er fra HTH med flere lækre tilvalg samt metrofliser på væggen og et amerikanerkøleskab fra Bosch. Derudover er her to indretnings venlige værelser - ligeledes med havneudsigt, så du kan ligge i din seng og se lyset spejle sig i vandoverfladen - samt gæstetoilet og badeværelse. Særligt badeværelset er stilrent med en eksklusiv bordplade og med både tørretumbler og vaskemaskine. Sidstnævnte er helt ny og fra Asko. Lejligheden afrundes af et disponibelt rum med mange anvendelsesmuligheder.

Området er inspireret af Amsterdams hyggelige kanaler, og her er da også et spændende lokalmiljø med flere gode caféer og butikker. I får bare en lille gåtur til Sluseholmens havnebad, og så er der desuden mulighed for at leje en havneplads tæt ved boligen.

Holder I af maritim stemning? Så kig forbi Dexter Gordons Vej 11!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: