Kontantpris

Tjek boliglån

5.795.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
5.960,-
Boligareal
143m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 20-X0000065

Dexter Gordons Vej 11, 1, 2450 København SV

Lækker hjørnelejlighed med altan på Sluseholmen

Søger I en familievenlig bolig med en velindrettet planløsning på Sluseholmen? På Dexter Gordons Vej 11 får I en unik mulighed for at overtage en stor og lækker hjørnelejlighed med i alt to soveværelser – hvis I har brug for et tredje værelse, er...

Læs mere om Dexter Gordons Vej 11, 1
Giv et bud på boligen

LokalBolig Sydhavn/Valby ApS

Mere om Dexter Gordons Vej 11, 1

...

det let at opføre med skillevægge. Yderligere kan I etablere brus på gæstetoilettet, så I har to badeværelser at deles om. Prikken over i’et er den vestvendte altan, hvorfra der er en forrygende udsigt til havneløbet og kanalen.

Jeres kommende hjem findes på første sal i en nyere ejendom fra 2007. I skal glæde jer til at træde ind i det imponerende opholdsmiljø, som består af et køkken og en stue i åben forbindelse. Hjemmekokken kan se frem til et velholdt vinkelkøkken i lyse nuancer med gode skabsløsninger og indbyggede hårde hvidevarer. I kan snildt placere et spisebord mellem køkkenelementerne og gulv-til-loft-glaspartierne, der gavmildt trækker dagslyset ind. Den solrige altan tilgås fra køkkenet, og herude kan I både grille og slappe af på behagelige caféstole, mens I beundrer udsigten.

Stueområdet præsenterer sig ligeledes indbydende, og det bliver en ren fornøjelse at møblere rummet. Lejlighedens to nuværende værelser tager sig også godt ud, og begge værelser har tilmed en skabsvæg. Endelig kommer I til badeværelset og det pæne gæstetoilet, hvor vaskefaciliteterne meget praktisk kan opbevares.

Til ejendommen hører en rigtig hyggelig fællesgård med græsplæne og bordebænkesæt til fri afbenyttelse, og som en ekstra bonus for bilejeren kan der tilkøbes egen privat p-plads.

I kommer ikke til at mangle noget i hverdagen med bus, indkøb, havnebad, Børnehuset Sluseholmen og Skolen i Sydhavnen inden for 500 meter. Pendleren får desuden under to kilometer til både Sydhavn S-togsstation og Amagermotorvejen, mens cykelturen ind til centrum tager et kvarters tid.

Book en fremvisning i dag.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: