Kontantpris

Tjek boliglån

6.195.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
5.391,-
Boligareal
147m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 20-X0000141

Ben Websters Vej 14, 2 12, 2450 København SV

Lyst kanalhus med stor tagterrasse

Nu har I chancen for at blive ejerne af denne lejlighed med en betragtelig størrelse på 147 kvadratmeter fordelt på to plan – anden og tredje sal – samt dertil en fremragende tagterrasse.

Læs mere om Ben Websters Vej 14, 2 12
Giv et bud på boligen

LokalBolig Sydhavn/Valby ApS

Mere om Ben Websters Vej 14, 2 12

Den er således blandt de største i Sluseholmen, og kombineret med udsigt til kanalerne samt områdets karakteristiske, afvekslende arkitekttur er her tale om et sjældent udbud.

Anden sal udgøres af et tiltalende opholdsmiljø, som indledes med et køkken-alrum. HTH-køkkenet har hvide, enkle fronter toppet med en Corian-bordplade og lysspots under overskabene. De hårde hvidevarer er i top – her kan I glæde jer over en Quooker, induktionskogeplade og en indbygget Miele-kaffemaskine med tilsluttet vand. De dejligt store rum giver jer et fortrinligt lysindfald, ikke mindst i den indbydende stue med skydedøre til kanalen som lukker duften af vand ind. På denne sal ligger endvidere et gæstetoilet.

På tredje sal venter jer et stilrent badeværelse, som prydes af endnu en Corian-bordplade og har plads til vaskefaciliteter.

Derudover er her to soveværelser, men der er gjort klar til, at I kan etablere et tredje. Det ene af værelserne har tilknyttet et lækkert walk-in-closet og to franske altaner, mens det andet har udgang til en altan med udsigt over det skønne gårdmiljø. Det er også fra altanen her, at en børne- og ældrevenlig trappe fører jer til tagterrassen. Denne er moderniseret i 2016 med terrasseplank, et opbevaringsrum samt højbede, og kvaliteten af dette udeområde kan næppe overdrives.

I kan ligeledes nyde den smukke fællesgård eller tage en dukkert i det nærliggende havnebad. Den attraktive adresse placerer jer centralt i forhold til bus, havnebus, indkøb og diverse caféer.

I bliver en del af en veldrevet ejerforening, som fungerer sundt både hvad angår økonomi og fællesskab.

Ring og hør nærmere – vi giver gerne en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: