Kontantpris

6.745.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
5.717,-
Boligareal
150m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 20-BH0066

Alliancevej 8A, 4 tv, 2450 København SV

Penthouse med privat tagterrasse og medfølgende p-plads!

Indflytningklar, privat tagterrasse og sublim udsigt - denne lejlighed har mange forcer, som er værd at fremhæve. Der kan også nævnes de tre soveværelser og to badeværelser fordelt på to plan samt den attraktive placering ved Teglholmens kanaler.

Læs mere om Alliancevej 8A, 4 tv

Mere om Alliancevej 8A, 4 tv

Beliggenheden er helt i top med kun få hundrede meter til indkøb, skole og daginstitution. Ligeledes er der nem adgang til motorvej, bus og S-tog, som fører jer hurtigt ind over de københavnske volde.

På Alliancevej 8A rejser der sig en ejendom fra 2017. Om end den udstråler en arkitektonisk æstetik fra inderst til yderst, er det også en funktionel bolig med en god planløsning. Hertil hører en fælles gårdhave med cykelparkering og legeplads.

I træder ind over dørtærsklen til en udsøgt lejlighed på fjerde sal, hvor de mange kvadratmeter fordeler sig over to plan. Det nedre plan byder på et fint værelse og et stilrent badeværelse med bruseniche og en praktisk vaskesøjle.

Rene linjer og lækre materialer kendetegner boligen - og køkkenet er ingen undtagelse.

Det fremstår med hvide elementer, der udtrykker en tidløs elegance. Tilmed er det indrettet med moderne hvidevarer og rigelig opbevaringsplads, så køkkengrejet let kan findes frem til de kulinariske udfoldelser. Herfra er der udgang til en skøn altan med plads til et cafésæt.

Den åbne forbindelse mellem køkken-alrum og stue skaber en luftig atmosfære - godt hjulpet på vej af det dejlige lysindfald, som harmonerer smukt med det lyse gulv, som strækker sig ind i størstedelen af planet og tilføjer det et ensartet look.

Men herlighederne stopper ikke her: På første sal gemmer der sig en møblerbar repos, som åbner op til to værelser, hvoraf det ene har eget brusebadeværelse. Endvidere finder I en stor tagterrasse, hvor I kan nyde en lækker middag under åben himmel med en fantastisk udsigt til de stemningsfulde kanaler.

Oveni kan boligen købes uden bopælspligt - ring for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger