Kontantpris

5.495.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
5.175,-
Boligareal
135m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 20-BH0058

Alliancevej 12A, 2, 2450 København SV

Privat tagterrasse!

På Teglholmen ligger denne unikke fireværelses ejerlejlighed - perfekt til jer, som ønsker en gennemført og rå indretning med lækre materialer.
Denne lejlighed har ingen boplæspligt, og det er allerførste gang, at den udbydes til salg.

Læs mere om Alliancevej 12A, 2

Mere om Alliancevej 12A, 2

...

Med adresse på Alliancevej 12A får I en smuk bolig placeret på anden og tredje sal med en privat tagterrasse. Meget lig boligen er beliggenheden i en klasse for sig, og I bliver en del af et lokalområde, hvor livet leves tæt ved vandet. I får ikke langt til spisesteder, indkøbsmuligheder, daginstitution og skole. Derudover tager turen til Indre By ikke lang tid takket være cyklestierne, bussen og S-toget.

I bliver en del af en flot, nybygget ejendom fra 2017 med brugsret til en fælles gårdhave med græsplæne, legeplads og et overdækket cykelskur. Har I brug for et sted at stille bilen, er det en mulighed at tilkøbe egen parkeringsplads.

Med det samme I træder ind i entréen på anden sal, bemærker I den sikre, toneangivende indretning præget af en New York-stil med rå vægge og gulve.

Tilsammen skabes en flot kontrast mellem hvide flader og rustikke elementer. I underetagen møder I det første af i alt to badeværelser - dette med en muret bruseniche og regnbruser. Det åbne opholdsmiljø udfolder sig med køkken-alrum og stue i én skøn forening. Det tidsløse køkken har hvide, grebsfrie elementer og fra køkkenøen har I udsigt til stuen. Her pryder den mørke ståltrappe, som fører jer op til tredje sal.

Heroppe venter jer tre regulære værelser - alle med skabe og de to med fransk altan. Dernæst møder I yderligere et badeværelse, hvor dette ligeledes har en muret bruseniche og sågar vaskesøjle. Ståltrappen fører jer videre op til jeres helt egen tagterrasse med plads til loungemøbler, grill og hjemmedyrkede krydderurter og farverige blomsterkrukker.

Fristet? Kontakt os i dag.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger