Kontantpris

Tjek boliglån

5.698.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
5.345,-
Boligareal
134m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 20-BH0078

Alliancevej 8B, 2, 2450 København SV

Livet på toppen i flot lejlighed med tagterrasse og medfølgende p-plads!

Mageløs udsigt, fed tagterrasse og elegant inventar er blot nogle af de lækkerier, som venter jer i denne flotte lejlighed, der fordeler sig på anden og tredje sal.

Læs mere om Alliancevej 8B, 2
Mægler Sara Christiansen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Alliancevej 8B, 2

Herforuden venter tre værelser og to badeværelser samt en beliggenhed på Teglholmen tæt på byen og lige ved vandet.

Placeringen ved kanalerne er helt i top med under 500 meter til både indkøb, skole og daginstitution, mens cykel og havnebus nemt tager jer til Indre By. Ligeledes er der kun få minutters kørsel til motorvejen og kun to stop til Hovedbanegården med den kommende metro.

I flytter ind en betagende arkitektonisk ejendom fra 2017 og op i en funktionel bolig med en god planløsning i et tidsløst æstetisk udtryk. Fra entréen ledes I direkte ind i hjemmets hjerte - det åbne opholdsmiljø med stue og køkken. De hvide, grebsfrie elementer supplerer på fineste vis de rene linjer, som kendetegner atmosfæren. Tilmed er køkkenet indrettet med moderne hvidevarer, en køkkenø og masser af opbevaringsplads, så det er let at finde remedierne frem til at tilberede velsmagende måltider.
De brede vinduespartier tilføjer ydermere et vidunderligt lysindfald fra alle vinkler, og så kan døren til en fransk altan åbnes fra stuen af. Denne etage fuldendes med et nydeligt badeværelse i rolige nuancer.

Bevæger I jer op ad den smukke halvsvingstrappe, ankommer I til tredje sal, der byder på tre skønne værelser, hvoraf to af dem har franske altaner. I møder også et fint badeværelse med et stilsikkert design, der ligeledes har vaskesøjle. Som prikken over i’et kan I fortsætte op ad trappetrinene og træde ud på en rummelig tagterrasse, hvor I kan nyde tilværelsen under åben himmel med et sublim udsyn til det stemningsfyldte område.

Skal I opleve denne herlige lejlighed? Ring og bestil en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: