Kontantpris

Tjek boliglån

3.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.342,-
Boligareal
120m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 20-BH0077

Alliancevej 8A, Stuen th, 2450 København SV

Ny og rummelig lejlighed på Teglholmen

Med en adresse på Teglholmen flytter I til en beliggenhed i en klasse for sig. Ovenikøbet får I glæde af en helt ny lejlighed med mange kvadratmeter for pengene - herunder tre værelser og et lyst køkken-alrum i åben forbindelse med stuen.

Læs mere om Alliancevej 8A, Stuen th
Giv et bud på boligen

LokalBolig Sydhavn/Valby ApS

Mere om Alliancevej 8A, Stuen th

...

I bliver del af et lokalområde, hvis tilværelse udfoldes tæt ved de stemningsfyldte kanaler. Alt, I har behov for til at klare hverdagens pulsespil, ligger tæt ved, da Netto, dagsinstitution og Skolen i Sydhavnen ligger i gåafstand. Herudover kan det hyggelige cafémiljø og havnebadet på Sluseholmen også hurtig nås til fods, mens det tager ti minutter i bil til København - og ikke meget længere tid med offentlig transport via bus og S-tog.

Jeres kommende hjem er placeret i stueplan i en nydelig ejendom fra 2017. I kan se frem til en indbydende atmosfære takket være brede glaspartier, som lyset gavmildt strømmer ind gennem. Hoveddøren fører jer direkte ind i den indretningsvenlige stue.

En mindre trappe leder ned til køkken-alrummet, der prydes af et stilrent udtryk med hvide, grebsfrie elementer, som nærmest går i ét med bordpladen. De moderne hårde hvidevarer giver optimale forhold til hjemmets kok, og så har rummet både dør ud til et lille terrasseområde og ind til et værelse.

Følger I det åbne rumforløb fra stuen af, støder I på yderligere to værelser, hvoraf det største har et disponibelt rum til rådighed - en ideel mulighed for at indrette et walk-in-closet. Ligesom stuen har det store værelse også udgang til endnu et terrasseområde. Lejligheden fuldendes med et elegant badeværelse med bruseniche og vaskesøjle.

Er I fristede? Kontakt os for at få en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: