Kontantpris

Tjek boliglån

7.195.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
6.164,-
Boligareal
159m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 20-X0000025

Alliancevej 4, 4 th, 2450 København SV

Stor penthouse på Teglholmen – egen tagterrasse

Tre værelser, to åbne, lyse opholdsrum og en stor terrasse med sol fra morgen til aften. Det lyder mere som noget, man finder I en villa lidt uden for København, og ikke som her: i en spritny beboelsesejendom på Teglholmen med byens liv og...

Læs mere om Alliancevej 4, 4 th
Giv et bud på boligen

LokalBolig Sydhavn/Valby ApS

Mere om Alliancevej 4, 4 th

...

muligheder næsten lige uden for hoveddøren. Alt tager sig lækkert og moderne ud med materialer af høj kvalitet og med to altaner foruden den store tagterrasse. Den ene altan vender ud til gården, og den anden har kig til en af områdets mange kanaler og over mod Amager Fælled på den anden side af Havneløbet.

Der er tale om en femværelses lejlighed, som ligger øverst i en flot, ny murstensejendom fra 2017, hvor den fordeler sig over fjerde og femte sal. Der er elevator i opgangen, og I får adgang til en lukket gård med legefaciliteter, cykelparkering samt borde og bænke.

Her kommer I til at bo i en lejlighed, som emmer af moderne, nordisk stil med rene, hvide overflader, lyse trægulve og høje vinduespartier, der virkelig lukker lyset og omgivelserne indenfor.

Samtidig er boligen praktisk indrettet, så der er to værelser i underetagen og et i overetagen, mens de to opholdsrum og to badeværelser fordeler sig med ét af hver på hver etage.

I kan oplagt have master bedroom på overetagen, hvor værelset har direkte adgang til et badeværelse samt til en skøn stue, der omgives af tagterrassen mod syd og vest. Opholdsmiljøet i underetagen består af et stort køkken-alrum med et stilfuldt, grebsfrit køkken holdt næsten helt i hvidt. Fra køkkenet kan maden bæres direkte ud i solen på den sydvendte altan, der vender mod den fredelige gård.

Bliver der varmt på altanen, kan i hurtigt hoppe i havnebadet. Og på cykel tager det ikke meget mere end ti minutter til Vesterbro eller Indre By. Netto ligger lige rundt om hjørnet.

Velkommen til Alliancevej 4!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: