Kontantpris

Tjek boliglån

2.230.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.718,-
Boligareal
61m2
Vær. inkl. stuer
2
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 10-X0000288

Ungarnsgade 78, 4 th, 2300 København S

2V’er ved Lergravsparken Metrostation

Få minutters gang fra Lergravsparken Metrostation finder du denne delevenlige toværelseslejlighed, som netop er sat til salg.

Læs mere om Ungarnsgade 78, 4 th
Giv et bud på boligen

LokalBolig Amager ApS

Mere om Ungarnsgade 78, 4 th

Boligen tilgås på fjerde sal i en klassisk rødstensejendom fra 1929, og inden døre venter dig et lyst og indbydende hjem, som er lige til at flytte ind i. Lejligheden har endvidere masser af fine detaljer såsom trægulve, stukkatur og loftroset, der bidrager til en helt særlig stemning. Prikken over i’et er udsigten til Allehelgens Kirke samt det frie syn mod Lergravsparken.

Inden for i boligen finder du et køkken, hvor der hersker en luftig og behagelig atmosfære. Elementerne præsenterer sig velholdte, og der er tilmed praktiske fliser langs bordpladen. Takket være dannebrogsvinduet mod vest er her desuden et dejligt lysindfald.

Fordelingsentréen leder videre til en flot stue, som fremstår ganske indretningsvenlig, så her både er plads til et hyggeligt spiseafsnit og en komfortabel sofa. Soveværelset får du ligeledes hurtigt møbleret, og endelig kommer du til det pæne badeværelse, der byder på en separat bruseniche.

Til bebyggelsen hører endvidere en charmerende, fælles gårdhave. Herude er der både bordebænkesæt og grønne græsarealer til fri afbenyttelse.

Med adresse på Ungarnsgade 78 kommer du til at bo attraktiv. Foruden nærheden til metroen har du kort afstand til gode busforbindelser, diverse indkøbsmuligheder, Frankrigsgades Svømmehal samt Amagerbrogade med lækre spisesteder og varierende butikker. Yderligere findes Amager Centret inden for 800 meter, mens Strandparken blot er en lille cykeltur væk.

Lyder denne herlige lejlighed som noget for dig? Kontakt os i dag for at høre mere eller for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: