Kontantpris

Tjek boliglån

1.920.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.536,-
Boligareal
61m2
Vær. inkl. stuer
2
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 10-X0000075

Parmagade 15, 1 tv, 2300 København S

Lys og rummelig 2V’er i attraktivt kvarter på Amager

Denne rummelige toværelseslejlighed passer perfekt til den studerende såvel som singlen eller parret. Med en central beliggenhed i ét af Amagers bedste kvarterer får du kort afstand til alt, hvad byen har at tilbyde.

Læs mere om Parmagade 15, 1 tv

Mere om Parmagade 15, 1 tv

...

Adressen er attraktiv for flere aldersgrupper. Studerer du, er der blot en kort cykeltur til KUA eller IT-Universitetet, og for enden af Parmagade ligger idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder, mens daginstitution også er tæt ved.

Ligeledes er det nemt at tage bussen fra Amagerbrogade, som bringer dig til Indre By på ingen tid. Nærmiljøet indbefatter også hyggelige caféer, gode spisesteder, shoppingmuligheder og rekreative områder i form af Amager Strandpark.

Lejligheden er placeret på første sal i en klassisk ejendom med lysegul facade og sprossede trefagsvinduer. Det forholdsvis enkle udtryk fortsætter indenfor i hjemmet, hvor entréen fungerer som fordelingsgang med adgang til samtlige rum.

Stuen er ét af de første opholdsmiljøer, du støder på, og har med sit lyse gulv, stukkanter i loftet og det sydvendte vinduesparti en indbydende atmosfære. Rummet har en meget indretningsvenlig størrelse med plads til et sofaarrangement og en spisesektion alt efter behov.

Ved siden af stuen ligger soveværelset, der fortsætter stilen og igen har godt med kvadratmeter til dobbeltsengen og garderobeskabet. I vinkelkøkkenet er der en fin udsigt til gårdhavemiljøet, som også bagtrappen leder ned til. Endvidere byder køkkenet på fint med opbevaringsplads i de mange skabslåger og skuffer, og så er her et gasblus. Hjemmet fuldendes med flisebadeværelset.

I den lune årstid kan du invitere venner på kølige drinks ved bordbænkesættene på det grønne fællesareal.

Er du interesseret i mere information? Kontakt os allerede i dag for at få en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger