Kontantpris

3.695.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.998,-
Boligareal
99m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 10-X0000120

Lyongade 17A, 2 1, 2300 København S

Stor treværelseslejlighed med stor altan!

At bo i denne treværelses lejlighed centralt på Amager gør storbylivet legende let. Eksempelvis er der kun 500 meter til Amager Centeret og samme korte afstand til den nærmeste metrostation.

Læs mere om Lyongade 17A, 2 1

LokalBolig Amager ApS

Holmbladsgade 76

2300 København S

Telefon: 36 30 15 55
CVR: 29 42 81 15

Mere om Lyongade 17A, 2 1

...

Indendørs i den moderne bolig er der blandt andet to store soveværelser og et godt køkkenalrum, mens du kan nyde solen det meste af dage på lejlighedens store altan, og udsigten over Københavns tagrygge kan du nyde med de øvrige beboere på ejendommens store fællestagterrasse.

Endvidere er der bag bygningen en fællesgård, hvor der er mulighed for at leje en parkeringsplads. Det er også heromme, at der er en græsplæne med et par træer og et gyngestativ til glæde for de yngste. Lejligheden ligger i en ejendom fra 1971, som er totalrenoveret i 2017, og hvor store vinduespartier bidrager til et gennemstrømmende lysindfald i de enkelte lejligheder.

Overalt indendørs er der en indbydende atmosfære, gulvet er belagt med lyst parketgulv og væggene er med glatte hvide overflader. Badeværelset er med lyse grå klinker, separat brus, og vaskesøjle. Planløsningen indeholder derudover en entré med plads til overtøjet, 2 soveværelser samt rummelig opholdsstue. Et tidløst hvidt elementkøkken ligger i åben forbindelse med en opholdsstue med udgang til altanen.

Med adresse på Lyongade kommer du til at have alt lige ved hånden. Indkøbsmuligheder er der nok af, og bare 100 meter fra hoveddøren ligger Fitness World. Samtidig kan du cykle til Indre By på et lille kvarter. Amager Strandpark ligger desuden på den ene side, mens Fælleden er på den anden. Sommermånederne igennem emmer det her af liv og aktiviteter for alle aldre.

Området

Lignende boliger