Kontantpris

2.695.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.827,-
Boligareal
65m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 10-X0000198

Holmbladsgade 72, 3 tv, 2300 København S

Klassisk københavnerlejlighed på Holmbladsgade

Denne lækre treværelseslejlighed har en helt unik atmosfære og en formidabel indretning, der åbner op for mange muligheder. Hjemmet karakteriseres af smukke kvalitetsløsninger og et pragtfuldt lys – og så får du tilmed en helt central beliggenhed...

Læs mere om Holmbladsgade 72, 3 tv

Mere om Holmbladsgade 72, 3 tv

...

i ét af Amagers mest eftertragtede kvarterer. Velkommen til.

Du får således adresse på Holmbladsgade 72, der byder på en spændende diversitet og et sprudlende byliv med små caféer, spisesteder og barer. Du er desuden i gåafstand til Amagerbrogade og metroen, mens en kort cykeltur hurtigt tager dig til Strandparken.

Du finder dit kommende hjem på tredje sal i en velholdt rødstensejendom fra 1903 med en klassisk københavnercharme i kraft af sine fine bygningsdetaljer. Hertil får du glæde af en charmerende gårdhave med grønne planter og bordbænkesæt.

Indenfor går den herskabelige finesse hånd i hånd med en moderne atmosfære.

En fordelingsentre tager imod dig og leder hurtigt videre mod to rummelige stuer en suite. Disse forbindes af fyldningsdøre, mens rustikke gulve, store sprossevinduer og elegante stuklofter fuldender stilen.

Det nyere køkken har en strømlinet og stilren udstråling med hvide, grebsfrie elementer og gaskogeblus. Det er optimalt indrettet med masser af skabsplads og albuerum. Videre er her et godt, hvidt flisebadeværelse med brus samt et stort soveværelse, du snildt kan indrette med både seng, garderobeskab og skrivebord.

Kort sagt en fantastisk københavnerlejlighed med masser af charme, god plads og en ideel beliggenhed på Amager. Ring for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger