Kontantpris

Tjek boliglån

2.195.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.984,-
Boligareal
61m2
Vær. inkl. stuer
2
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 10-X0000258

Bremensgade 35, 2 tv, 2300 København S

Rummelig og indbydende 2V’er med altan

Der er en dejligt rummelig atmosfære i denne lyse og indbydende toværelses lejlighed, som ligger i en stille sidegade nær Holmbladsgade.

Læs mere om Bremensgade 35, 2 tv
Giv et bud på boligen

LokalBolig Amager ApS

Mere om Bremensgade 35, 2 tv

Boligen byder på to næsten lige store rum, der bindes sammen af charmerende fløjdøre, så det naturlige lys let kan strømme frit gennem lejligheden. Om sommeren kan du tilmed åbne op til en hyggelig altan mod nordvest, mens du mod sydøst får glæde af en dobbelt fransk altan i det andet rum. Samtidig kan du cykle til Amager Strandpark på bare fem minutter og spadsere til Lergravsparkens metrostation på cirka lige så kort tid.

Lejligheden ligger på anden sal i en pæn murstensejendom fra 1939. I midten af ejendommen ligger et stort, åbent gårdmiljø med gode legefaciliteter og borde samt bænke, som giver masser af plads til at grille med venner og familie.

Der er på mange måder tale om en pæn og velholdt bolig.

Gulvet udgøres i alle rum på nær badeværelset af massive træplanker, og der er en elegant, minimalistisk stuk i begge de to store rum. Du får adgang til begge rum fra entréen, så lejligheden er desuden yderst delevenlig. Rummene er behageligt store og har godt med kig til himlen, så du får glæde af en behagelig fornemmelse for lys og luft uanset, hvor du befinder dig i boligen.

Køkkenet er flot og praktisk med rigtig god skabs- og bordplads samt integrerede hvidevarer. Som en praktisk detalje er der plads til vaskemaskine herude. Badeværelset er pænt og har separat bruseniche.

Der er stille og fredeligt på adressen, og alligevel er byens mange muligheder tæt på. Du kan spadsere til caféer og butikker på Holmbladsgade og Amagerbrogade, og på mindre end ti minutter kan du cykle til Christianshavns Torv. Det tager blot den halve tid i cykelsadlen at nå Amager Centret.

Velkommen til Bremensgade 35!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: