Kontantpris

Tjek boliglån

1.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.852,-
Boligareal
48m2
Vær. inkl. stuer
2
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 10-X0000184

Ålandsgade 18, 1 mf, 2300 København S

Glæd dig til en lys lejlighed midt på Amagerbro

Forestil dig at kunne bo i et attraktivt område i hjertet af Amagerbro, hvor alle faciliteter til hverdag og weekend udfolder sig lige på den anden side af hoveddøren.

Læs mere om Ålandsgade 18, 1 mf
Giv et bud på boligen

LokalBolig Amager ApS

Mere om Ålandsgade 18, 1 mf

Hvor du på få minutter kan sidde på en hyggelig café og nyde en kold forfriskning i sommervarmen, eller mødes med venner og bekendte på det nye in-sted til en delikat middag. Hvis det lyder tiltalende, er denne lyse lejlighed din drømmebolig, og den er ligeledes et ideelt forældrekøb.

Vi er slet ikke færdige med beliggenheden endnu. Lige rundt om hjørnet kan indkøbskurven fyldes i den lokale Føtex. Skinner solen fra en skyfri himmel, og trænger du til roligere omgivelser, er Amager Strandpark blot en cykeltur væk, ligesom Islands Brygge og Christianshavn. Er du mere i gear til en workout, finder du en bred vifte af idrætstilbud i nærheden med Fitness World og Frankrigsgade Svømmehal.

Ligeledes er metroen inden for gåafstand, så du på kort tid kan være i Indre By.

Dit kommende hjem er placeret på første sal i et rødstensmuret ejendomskompleks, og du kan se frem til en yderst tiltalende planløsning. Som noget af det første støder du på det samlede opholdsmiljø med stue og køkken i ét. Rummet har en veludnyttet form, og sofaen til søndagsafslapning med seriemaraton kan fordelagtigt placeres nær de brede vinduespartier. Herfra strømmer et vidunderligt lysindfald ind, og så er der udgang til altanen - det perfekte tilholdssted med et glas rosévin i hånden.

Det tosidede køkken fremstår tidløst med hvide, grebsfri elementer og matcher boligens øvrige udtryk. Fra køkkenet tilgås et soveværelse, og så mangler du kun at se badeværelset.

Bestil en fremvisning til denne indflytningsklare lejlighed.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: