Kontantpris

Tjek boliglån

5.598.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.720,-
Boligareal
129m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 12-X0000077

Nordre Frihavnsgade 106, 2 tv, 2100 København Ø

Stor, lys lejlighed med altan på Indre Østerbro

Denne lyse lejlighed har mange forcer - og med tre værelser, en praktisk indretning og en solrig altan får I fortrinlige rammer her.

Læs mere om Nordre Frihavnsgade 106, 2 tv
Giv et bud på boligen

LokalBolig Østerbro ApS

Mere om Nordre Frihavnsgade 106, 2 tv

Det er også værd at fremhæve den sublime udsigt til Nordhavnen og vandet samt den attraktive beliggenhed på Indre Østerbro.

På Nordre Frihavnsgade 106 møder I ejendommen fra 1902, hvis gule facade komplementeres af et mørkt tag. Hertil hører eget loftsrum, en fælleskælder og en aflåst fællesgårdhave.

I bydes velkommen i en entré, som tager imod jer med plads til at hænge overtøjet i det praktiske garderoberum. Herfra udfolder boligen sig via en god planløsning uden spildplads.

Lejlighedens hjerte er den indbydende stue med en smuk, indbygget reol og bredt vinduesparti, som gavmildt trækker dagslyset ind, mens brændeovnen bliver et naturligt omdrejningspunkt i vinterhalvåret.

Det herlige køkken-alrum samler jer over madlavning og socialt samvær.
Svane-køkkenet byder på nye, hvide fronter fra 2018 - og akkompagneret af 40 mm egetræsbordplader udtrykker det en tidløs elegance.

Oveni er det udstyret med gænge hvidevarer, heriblandt en integreret Siemens-opvaskemaskine fra 2018.

Boligen byder også et smart walk-in-closet og et stort badeværelse med plads til en vaskesøjle, bruseniche i glasbyggesten og gulvvarme. Endvidere er der tre værelser med mange muligheder - hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum.

Endelig kan I se frem til en skøn altan med plads til et cafébord, som inviterer til kølig rosé under åben himmel, mens I nyder udsigten til den fælles gårdhave med legeplads og havesæt.

Beliggenheden er suveræn med gåafstand til skole, daginstitution og Nordre Frihavnsgade, som bugner af lækre spisesteder og spændende butikker, mens Fælledparken, Kastellet og strandparken ved Svanemøllebugten er en kort cykeltur væk. Ligeledes er der hurtig adgang til S-togsstation, bus og motorvej.

Alt i alt får I her mange veludnyttede m2 for pengene.

Kom og oplev boligen.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: