Kontantpris

Tjek boliglån

3.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
5.702,-
Boligareal
83m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 12-X0000148

Kildevældsgade 79B, 2 th, 2100 København Ø

Flot 3V’er med altan på Østerbro

Centralt på Østerbro har I nu muligheden for at erhverve jer en rummelige lejlighed på Kildevældsgade. Her venter jer to gode værelser og en stor stue med udgang til en dejlig altan.

Læs mere om Kildevældsgade 79B, 2 th

Mere om Kildevældsgade 79B, 2 th

Samtidig kan I glæde jeg til lækre fællesfaciliteter i form af pool, fitnessrum og mulighed for at leje en p-plads i aflåst kælder, mens beliggenhed sørger for kort afstand til både offentlig transport og indkøbsmuligheder.

I flytter ind i et attraktivt kvarter med hyggelige cafeer, spændende specialbutikker og grønne områder. Hertil kort cykelafstand til Svanemølle Strand og Svanemølle Station, hvorfra I nemt kan komme rundt med S-tog. Pendleren kan ligeledes se frem til blot få minutters kørsel til motorvejen.

Ejerlejligheden er placeret på anden sal i en ejendom fra 1990 og fremstår yderst velholdt med pæne, gennemgåede gulve og et moderne udtryk.

I får ligeledes adgang til et hyggeligt gårdmiljø med masser af grønne opholdskroge og træer, som I frit kan skue udover fra lejlighedens overdækkede altan.

I træder indenfor i en klassisk fordelingsentré, hvor indbyggede skabe sørger for plads til overtøjet. Herfra kan I nå køkkenet, som er stilrent udført med hvidt interiør, og en nydelig bordplade sætter prikken over i’et. I kan desuden let indrette jer med et lille spiseafsnit. Nær ved findes også stuen, hvis store vinduesparti lukker et skønt lysindfald ind i rummet, og hvorfra der også er udgang til den sydvendte terrasse.

De øvrige to værelser ligger afsides opholdsrummene og byder begge på indbyggede skabe. Hertil kommer et rummeligt badeværelse med separat bruseniche og hvide elementer med masser af opbevaringsplads.

En skøn lejlighed som vil passe perfekt til både et par eller en ung børnefamilie. Book en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger