Kontantpris

Tjek boliglån

4.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.467,-
Boligareal
96m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 12-X0000143

Holsteinsgade 52, 4, 2100 København Ø

Totalistandsat 4Ver i hjertet af Indre Østerbro

Med en suveræn adresse i hjertet af Indre Østerbro finder I netop nu denne totalistandsatte ejerlejlighed, der med tre soveværelser blandt andet er oplagt til børnefamilien.

Læs mere om Holsteinsgade 52, 4
Giv et bud på boligen

LokalBolig Østerbro ApS

Mere om Holsteinsgade 52, 4

Her får I glæde af et pragtfuld hjem, der mikser autentiske materialevalg med moderne indslag, og resultatet er en sublim æstetik, der skaber en indbydende atmosfære.

Boligen befinder sig i en klassisk rødstensejendom fra 1900 med mørke dannebrogsvinduer og en grå sokkel. Bag beboelsen breder en fornem fælleshave sig desuden ud, og den er flot anlagt som en fredelig oase med bordbænkesæt og plads til grillhygge.

Tag trappen op til fjerde sal gennem den pæne og velholdte opgang. Jeres nye hjem åbenbares direkte fra køkkenet, der også fungerer som entréareal. Langs den ene side af lejligheden ligger tre værelser side om side - to oplagte børneværelser, der efterfølges af det store forældresoveværelse med indbygget walk-in-closet, så der er plads til garderoben.

Alle deles de om et stilrent badeværelse, hvor bruseafsnittet bag glasvæggen har store, sandfarvede klinker, der går igen på gulvet.

Tilbage i det integrerede opholdsrum kan I udforske det sorte køkken, der toppes af en hvid bordplade, mens grå vægge bidrager til en rolig stemning. Mod syd er der udgang til en dejlig altan, og mod nord venter stuen, som har et smukt gulv.

En stor force er den mageløse beliggenhed, der selvfølgelig har gåafstand til hverdagens fornødenheder, såsom Langelinieskolen og daginstitutionen Akvariet. Grønne omgivelser og højt til himlen får I blandt andet i Fælledparken, langs Langelinie og i Svanemøllens Strandpark, mens det lækre nærmiljø har et væld af specialbutikker og spisesteder. Hertil kommer en nem transportlogistik med kort til bus og S-tog.

Bestil en fremvisning og hør mere.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: