Kontantpris

Tjek boliglån

3.095.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.537,-
Boligareal
92m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 11-X0000211

Nøkkerosevej 1, 3 th, 2400 København NV

God 3V’er med unik udsigt og central placering i Emdrup

Er I på jagt efter en lækker Københavnerlejlighed tæt på både by og grønne områder? Så læs med. Her får I nemlig en rummelig lejlighed i Emdrup med et flot blik over byens tage og grønne trætoppe foruden en charmerende fælleshave.

Læs mere om Nøkkerosevej 1, 3 th

Mere om Nøkkerosevej 1, 3 th

...

Den rødmurede ejendom med de mange, hvide vinduespartier er opført i 1930 og huser denne charmerende lejlighed på tredje sal. Lejligheden er del af en veldrevet ejerforening, og er løbende moderniseret og fremstår med nymalede vægge og afhøvlede gulve samt nye vinduer fra 2016.

Vinkelstuen agerer boligens samlingspunkt med et fortrinligt spiseafsnit, hvor I kan nyde middagen sammen under lyset fra det høje vindue, og med et hyggeligt sofaarrangement der byder på en betagende udsigt over byen.

Køkkenet er holdt i hvide nuancer og præsenterer sig med god opbevaringsplads med rum til alle de nødvendige køkkenredskaber.

Badeværelset fremstår meget nydeligt med stilfulde, aflange klinker, separat bruseniche og gode vaskefaciliteter foruden praktisk gulvvarme.

I den stilrene lejlighed finder I endvidere to rummelige værelser, der ligesom størstedelen af boligen har lækre, lyse fyrretræsplankegulve. Begge værelser har desuden vindueskarnapper, der behageligt byder solens stråler velkommen i rummet. Endelig finder I en lille entré med plads til at hænge jakken, når I træder ind i lejligheden.

I den fælles have kan I fredeligt nyde naturens grønne, de blomstrende træer og småbuske foruden en dejlig plads i solen på den lille, afskærmede fliseterrasse bagerst i haven.

Området er særdeles centralt og her befinder I jer i nær afstand til alle hverdagens mange nødvendigheder. Fra adressen er der blandt andet cykelafstand til centrum, og adgangen til offentlig transport er ligeledes tæt på.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger