Kontantpris

Tjek boliglån

2.595.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.533,-
Boligareal
78m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 11-X0000092

Frederikssundsvej 68A, 4 tv, 2400 København NV

Indflytningsklar og delevenlig 3Ver med 2 altaner!

På Frederikssundsvej 68A i Nordvest kan I nu overtage nøglerne til denne indflytningsklare og delevenlige treværelses lejlighed med to altaner.

Læs mere om Frederikssundsvej 68A, 4 tv

Mere om Frederikssundsvej 68A, 4 tv

...

Jeres nye hjem ligger højt på fjerde sal i en klassisk ejendom og fremstår i flot samt indbydende stand. Fra opgangen træder I ind i entréen med plads til at hænge overtøjet og stille skoene, og på højre side finder I det pæne flisebadeværelse, der har en god størrelse samt en bruseniche og gulvvarme.

På entréens venstre side udfolder det funktionelle køkken sig med opbevaring til køkkengrejet i både over- og underskabe, så bordpladen holdes fri til madlavningen. Her kan hjemmekokken tilberede alle livretterne med hjælp fra gængse hårde hvidevarer, der blandt andet tæller et gaskomfur. I køkkenet kan der tilmed installeres en praktisk vaskemaskine, så I slipper for turen på vaskeriet.

Den rummelige stue kan etableres med en spiseafdeling i karnappens fantastiske lysindfald samt et komfortabelt sofahjørne til afslappende stunder foran fjernsynet.

De to indretningsvenlige værelser har udgang til en altan hver, som I kan dekorere med blomsterkrukker. Der kan med fordel anbringes et lille cafésæt, så I sidder behageligt, mens I beundrer udsigten. I skuer ud over det omkringliggende kvarter på den ene side og det hyggelige gårdmiljø til den anden side, hvor I kan grille om sommeren.

I bosætter jer centralt med alle hverdagens fornødenheder indenfor rækkevidde. Mindre end 100 meter fra adressen findes der både busstoppested og indkøbsmuligheder, og der er heller ikke langt til skoler, daginstitutioner, sportsfaciliteter og Nørrebro St.

Har dette fanget jeres interesse? Så kontakt os i dag for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger