Kontantpris

Tjek boliglån

3.650.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.621,-
Boligareal
76m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 11-X0000106

Søllerødgade 46, 3 th, 2200 København N

Flot, moderniseret 2V’er i Stefansgadekvarteret!

Vi udbyder hermed en skøn ejerlejlighed, som har en fremragende beliggenhed tæt på alt det, man ønsker af bylivet såvel som naturområder. Inden døre får man flere lækre løsninger – blandt andet et badeværelse, der er renoveret i slutningen af 2018.

Læs mere om Søllerødgade 46, 3 th
Giv et bud på boligen

LokalBolig Nørrebro/Nordvest ApS

Mere om Søllerødgade 46, 3 th

Når I træder ind over dørtærsklen, bemærker I med det samme de flotte, afhøvlede gulve, som fortsætter kontinuerligt ind i lejligheden. Køkkenet ligger ret fremme, og dette har en skøn størrelse med plads til en spisekrog. Der er lækre forhold med et SMEG-gaskomfur, og ved siden af dette ligger en speciallavet, italiensk terrazzobordplade. Resten af køkkenet beriges af en træbordplade, en porcelænsvask og masser af skabe.

Den store, lækre stue har et fantastisk lysindfald fra dannebrogsvinduerne, der vender mod sydvest. Samtidig er her en indbygget bogreol og en charmerende, fritlagt bjælke fra gulv til loft.

Soveværelset ligger i forlængelse heraf, og dette har tilknyttet et disponibelt rum, der kan rumme vaskefaciliteter eller fungere som walk-in-closet. Det velmoderniserede badeværelse har fået microcement på gulvet og i den separate bruseniche, mens badeværelsesmøblet er fra Duravit med en Philippe Starck håndvask.

Sommeren kan nydes i den hyggelige gårdhave, som har en lille legeplads, og man bliver en del af en velfungerende ejerforening. Beliggenheden bliver ikke meget bedre med autentiske spisesteder og barer lige i nærheden. Samtidig er der gåafstand til Nørrebroparken og Assistens Kirkegården, hvor man kan slappe af i det fri. Nørrebro station er lige i nærheden, og det samme vil gælde for den kommende metrostation ved Runddelen.

Denne lejlighed skal opleves – kontakt os for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: