Kontantpris

Tjek boliglån

4.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.182,-
Boligareal
105m2
Vær. inkl. stuer
2
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 36-X0000042

Løngangstræde 21B, st, 1468 København K

Udsøgt bolig med to terrasser i Indre By - Ingen bopælspligt !!

Netop nu har du muligheden for at overtage denne ekstraordinære stuelejlighed med to terrasser på Løngangstræde 21B i Indre By, som kan erhverves uden bopælspligt.

Læs mere om Løngangstræde 21B, st
Giv et bud på boligen

LokalBolig City ApS

Mere om Løngangstræde 21B, st

Foruden en indflytningsklar bolig i hjertet af København kan du se frem til gulvvarme overalt, skønne indendørsrammer og lækre materialevalg.

Indenfor venter der dig et fantastisk køkken-alrum, der fungerer som boligens samlingspunkt. Det vinkelformede snedkerkøkken præsenterer sig yderst stilfuldt med mørkebrune fronter og en matchende træbordplade, mens loftspotsene er med til at tilføje et behageligt arbejdslys. I alrummet får du nemt plads til både et spisebord og en sofa, så du kan invitere gæster over, men prikken over i’et er dog glaspartierne med udgang til den store træterrasse udenfor. Det flotte trægulv fortsætter ind i det nydelige soveværelse, som ligeledes er udstyret med en terrassedør.

Grundet værelsets størrelse er det værd at nævne, at det er muligt at etablere en slags walk-in-closet med skabe bagved sengen, ligesom nuværende ejer har gjort. Endelig kommer du til et pragtfuldt badeværelse, hvor du kan placere vaskefaciliteterne.

Fra entréen har du udgang til endnu en træterrasse, og den afslører en fin udsigt til det hyggelige gårdmiljø, som er til fri afbenyttelse.

Fra hoveddøren har du kort gåafstand til indkøbsmuligheder og byens adskillige kulturtilbud såsom Tivoli, Nationalmuseet og Grand Teatret, mens Strøgets og Illums mange spændende butikker og spisesteder også findes lige i nærheden. I sommeren 2019 åbner den nye Cityring, og den kommende metrostation Gammel Strand fører dig hurtigt og bekvemt videre rundt i København.

Alt i alt en suveræn bolig med en sublim beliggenhed tæt på alt. Kontakt os for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: