Kontantpris

Tjek boliglån

4.998.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
7.327,-
Boligareal
149m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 36-X0000090

Kattesundet 14C, 2 tv, 1458 København K

Pragtfuld ejerlejlighed i Indre By

Midt i Indre By, blot få minutters gang fra Københavns Rådhus, ligger denne charmerende fireværelses ejerlejlighed og byder sig til. Her kan I bo i rolige, ugenerte omgivelser i hjertet af byen, hvor I kun forstyrres af rådhusklokkerne.

Læs mere om Kattesundet 14C, 2 tv
Giv et bud på boligen

LokalBolig City ApS

Mere om Kattesundet 14C, 2 tv

Den centrale placering tilbyder alt, hvad I kan drømme om, lige fra spisesteder, specialforretninger til oplevelser og historiske vingesus.

Den solgule ejendom kan dateres til 1784, så I kommer til at bo helt tæt på det autentiske og gamle København. Jeres nye hjem befinder sig i anden baggård, hvilket giver jer et utroligt hyggeligt, brostensbelagt gårdmiljø med plads til blomsterkrukker og cafésæt. I bliver en del af en velfungerende, mindre ejerforening med et godt sammenhold og respekt for hinanden.

I ankommer til den skønne gård gennem porten, mens I finder jeres eget, store depotrum i vognporten. Herefter stilles cyklen under overdækningen, før I fortsætter op til lejligheden på anden sal. Boligen fremstår både indbydende og velholdt takket være forskellige istandsættelser i årenes løb.

I de seneste fem år er der blandt andet renoveret vinduer i stue og køkken, og der er indsat ekstraisolerede sikkerhedsdøre til for- og bagtrappen. De nye, massive egetræsgulve i to af værelserne og i gangpartiet til badeværelset bør også fremhæves, da det er et perfekt match til hjemmets andre ældre gulve.

Entréen fører jer direkte ind i spisekøkkenet, hvor der er fine opbevaringsløsninger og plads til madlavningen. Køkkenet fungerer også som et bindeled til et af de tre værelser samt den fantastiske stue med loft til kip, sortmalede loftbjælker og hanebånd samt et imponerende lysindfald fra ovenlysvinduerne. Stuen bringer jer videre til et gennemgangværelse med dør til yderligere et værelse med fransk altan. Det er også her, at I finder gangarealet til badeværelset med en muret bruseniche og rum til vaskefaciliteter.

Book en fremvisning og oplev stemningen for jer selv.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: