Kontantpris

Tjek boliglån

4.198.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.875,-
Boligareal
99m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 36-X0000041

Studiestræde 35A, st, 1455 København K

Lys og indbydende bolig centralt i København K

Midt i Københavns pulserende liv og samtidig i rolige omgivelser ligger denne toværelses lejlighed, som I kan blive de næste ejere af.

Læs mere om Studiestræde 35A, st
Giv et bud på boligen

LokalBolig City ApS

Mere om Studiestræde 35A, st

Her kan I på bedste vis kombinere en indflytningsklar bolig med en beliggenhed, der sikrer jer nærhed til alt, som I vil kunne få brug for i jeres hverdag.

Med adresse på Studiestræde 35A bosætter I jer i et historisk og hyggeligt kvarter, der emmer af spændende forretninger og gode spisesteder. Samtidig er I også tæt på offentlig transport og flere indkøbsmuligheder, hvilket samlet giver jer en unik placering midt i København.

Lejligheden ligger tilbagetrukket, som sikrer jer et fredeligt miljø at opholde jer i. Boligen finder I i stueplan, og den fremtræder generelt lys og indbydende med flotte, lange planker i alle rum på nær badeværelset. Fra entréen træder I ind i det skønne køkken-alrum med hvide elementer, der er akkompagneret af en træbordplade.

Køkkenet har fin plads til en spisekrog, og så er der en fransk altan med udsyn til gården. Via franske døre kan I bevæge jer videre ind i den store stue med et dejligt lysindfald og rum til komfortable møbler. Afslutningsvis venter der jer et badeværelse med separat bruseafsnit samt et værelse.

Udenfor kan I se frem til brugsret til en charmerende, brostensbelagt gårdhave med borde, stole og små plantekasser, der danner et fantastisk miljø. Her er der også opstillede stativer, hvor I kan stille cyklen, og herudover er der også en god kælder, hvor I finder jeres kælderrum og vaskefaciliteter, der deles med de andre i opgangen.

Alt i alt giver dette jer en flot, lys og indflytningsklar lejlighed med en attraktiv placering midt i København. Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning allerede i dag.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: