Kontantpris

Tjek boliglån

12.000.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
5.825,-
Boligareal
134m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 36-X0000089

Danneskiold-Samsøes Allé 34A, 4, 1434 København K

Penthouse på Holmen med kæmpe tagterrasse og elevator samt 2 p-pladser.

I en gennemført ejendom fra 2005 på Holmen finder man denne Penthouselejlighed på fjerde sal med udsigt til Københavns smukke spir. Boligens signatur er den imponerende tagterrasse(ca.

Læs mere om Danneskiold-Samsøes Allé 34A, 4
Giv et bud på boligen

LokalBolig City ApS

Mere om Danneskiold-Samsøes Allé 34A, 4

90kvm), der strækker sig i en vinkel fra syd mod vest, hvorfor den er placeret helt perfekt hvad angår vue såvel som solskin.

Beliggenheden er ligeledes i en klasse for sig med byen inden for rækkevidde, mens kanalens glitrende vand omkranser området. Inden døre venter en smagfuld lejlighed, hvor intet er overladt til tilfældighederne, og over alt sikrer de brede glaspartier et smukt lysindfald. Det indbydende opholdsmiljø udgør boligens centrum med køkken-alrum og stue i åben forbindelse. Køkkenet er udført med vinkøleskab, køkkenø og fine skabsmoduler for ikke at glemme direkte udgang til en østvendt altan. Alrummet munder ud i en stue, hvor dobbeltdøre åbner op for den store tagterrasse.

Badeværelset er ligeledes stilrent indrettet med loftspots, separat bruseniche samt vaskesøjle og gulvklinker i en lysegrå nuance. Endelig venter tre værelser, hvoraf to af dem ligger for sig selv med udgang til tagterrassen. Det sidste værelse ligger i modsatte ende og udgør et ideelt kontor, bibliotek eller forældresoveværelse.

Til lejligheden tilhøre 2 private indendørs parkeringspladser i stueplan.

Adressen er ikke til at komme udenom - Holmen er ikke blot eftertragtet på grund sin bynære placering og man er omgivet af vand samt grønne arealer. Inden for halvanden kilometer finder man skole, børnehave og metro, mens Netto ligger lige rundt om hjørnet. Christianshavn er ligeledes kendt for sine spisesteder og smukke natur. Kort opsummeret er der her tale om en kompromisløs beliggenhed og en ligeså lækker bolig!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: