Kontantpris

Tjek boliglån

8.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
7.875,-
Boligareal
175m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 36-KJ0095

Strandgade 24D, st, 1401 København K

UDEN BOPÆLSPLIGT. Nyistandsat "byhus" på Christianshavn

Centralt på Christianshavn finder i dette nyistandsatte "byhus", som ligger i anden baggård og kombinerer gammel, autentisk Christianshavn-atmosfære med lækre, moderne features.

Læs mere om Strandgade 24D, st
Mægler LokalBolig City ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Strandgade 24D, st

Her kommer I til at bo dejligt fredeligt på trods af den centrale placering – i en bygning der i sin tid fungerede som bagerforretning. Man fornemmer stadig stedets historie med synligt træværk flere steder. Samtidig er boligen lys og imødekommende med en åben planløsning, der nemt kan tilpasesse netop jeres behov. Der er ingen bopælspligt på adressen.

I kommer til at bo i en charmerende, gulpudset murstensejendom, der kan dateres helt tilbage til 1623. Boligen er helt nyetableret i 2019 og fordeler sig over stueplan, første sal og anden sal. Fra stueetagen er der direkte adgang til den brostensbelagte baggård, så I nemt kan søge herud og nyde middagsmaden under åbne himmel.

Byhuset er i øjeblikket indrettet, så det er ideelt til et par, og så I får enormt meget luft omkring jer uanset, hvor I befinder jer. Der er køkken-alrum i stueplan, hvor I også finder badeværelse og bryggers, mens første sal kan præsentere en skøn, højloftet stue og et master bedroom med walk-in-closet og eget badeværelse.

Stuen på første sal har mere end fire meter op til loftet og et smukt lysindfald fra to rækker sprossevinduer. Herfra er der helt åbent til anden sal, som I øjeblikket indgår i opholdsmiljøet. Hvis I ønsker det, kan I dog nemt indrette jer med et enkelt eller yderligere to værelser heroppe.

Derudover skal det bemærkes, at der gennemgående er benyttet materialer af høj kvalitet. Køkkenet er eksempelvis fra Poggenpohl med elegant integrerede hvidevarer og bordplader i Corian, mens alle indbygningsskabe og badeværelsesmøbler er fra Svane.

Og så bliver beliggenheden ikke meget bedre. I kan let spadsere til Christianshavns hyggelige caféer og spisesteder. Og der er ikke mere end godt 250 meter til metroen.

Velkommen til Strandgade 24D!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: