Kontantpris

Tjek boliglån

3.950.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.116,-
Boligareal
63m2
Vær. inkl. stuer
1
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 36-KJ0097

Strandgade 24D, 2 th, 1401 København K

UDEN BOPÆLSPLIGT. Smuk, gennemrenoveret lejlighed i Strandgade

Det er med en uforlignelig beliggenhed på Strandgade og med helt eminente materialer, at denne lyse og lækre lejlighed præsenterer sig. Totalrenoveringen er netop afsluttet – og resultatet er i absolut topklasse.

Læs mere om Strandgade 24D, 2 th
Giv et bud på boligen

LokalBolig City ApS

Mere om Strandgade 24D, 2 th

...

Området omkring Strandgade er kendt for sine charmerende, gamle byhus, og ejendommen, hvor denne lejlighed befinder sig på anden sal, er bestemt ingen undtagelse, for bygningen er oprindeligt opført i 1623. Mulighederne for at tage del i det pulserende byliv er i formidable, dersom afstandene til de mest interessante steder i København er i yderst overkommelige. Desuagtet om det er Slotsholmen, området ved havnen eller voldene, er man hurtigt fremme på gåben. Nærmiljøet rummer selvsagt utallige hyggelige caféer og restauranter, ligesom kulturinstitutioner af internationalt format gives i byen, og alligevel er der fred og ro, da lejligheden befinder sig i anden baggård.

Selve lejligheden udfolder sig med en stil, der kun sjældent er set så gennemført, og det er tydeligt, at man har sigtet efter en lys og åben fornemmelse.

Som man træder ind i boligen, mødes man fra første færd af den åbne planløsning, hvor alle de væsentlige møbelzoner kan indrettes.

En af boligens umiskendelige karakteristika er den indbydende og lyse atmosfære, der underbygges af de smukke gulve, de blotlagte spær og aftegningerne af mansardtaget væggene. Loftet er ført til kip, og herunder har man etableret en rummelig hems, hvor mulighederne synes uendelige.

Centralt i stuerummet står det exceptionelle Poggenpohl-køkken med glatte, hvide fronter, der korresponderer med boligens generelle æstetik og kvalitetsbevidsthed. Badeværelset er udført med store, rektangulære klinker og en bruseniche af glas. Her er tillige installeret vaskemaskine/tørretumbler.

Alt i alt en lejlighed med moderne features, som har bevaret den oprindelige charme. Kontakt os for en fremvisning.

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: