Kontantpris

Tjek boliglån

7.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
5.362,-
Boligareal
133m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 36-X0000069

Frederiksborggade 36, 5 tv, 1360 København K

Lejlighed med tagterrasse ved Nørreport Station

Denne lejlighed kan bryste sig af en sublim beliggenhed i hjertet af København få hundrede meter fra Nørreport Station. Boligen findes på femte sal i en klassisk ejendom fra 1877, og indenfor venter der jer skønne indendørsrammer, et dejligt...

Læs mere om Frederiksborggade 36, 5 tv
Mægler LokalBolig City ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Frederiksborggade 36, 5 tv

lysindfald overalt og en velindrettet planløsning, der egner sig til børnefamilien. Endelig får I adgang til en lækker, tagterrasse, som sætter prikken over i’et – velkommen til Frederiksborggade 36.

Glæd jer til at opleve den store og indbydende stue, som hurtigt bliver familiens faste samlingspunkt. Her kan I nemlig etablere både en hyggelig sofasektion og en behagelig spiseafdeling med plads til gæster. Stuen prydes af et flot gulv og flere vinduespartier, der gavmildt trækker dagslyset ind, ligesom her er direkte adgang til et nydeligt køkken uden spildplads. Lejligheden består desuden af tre herlige soveværelser, hvoraf det ene er oplagt som forældreafsnit med eget walk-in-closet. Endvidere møder I et flisebadeværelse med separat bruseniche samt et disponibelt rum, hvor vaskefaciliteterne meget praktisk kan placeres.

Boligens helt store force er tagterrassen, hvorfra I får en smuk udsigt over byens tage og ned til den fine fællesgård.

Foruden nærheden til Nørreport Station er I blot få minutters gang fra Søerne og Købmagergade, der hurtigt fører jer til Strøget. Hverdagen kommer til at glide let og ubesværet med indkøb, pasningstilbud og Det Kgl. Valsehus Skole inden for bekvem afstand, ligesom I finder adskillige spisesteder i nærheden – heriblandt de populære Torvehaller, der byder på lækre smagsoplevelser.

Kan I se jer selv bo her? Ring for en fremvisning.

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: