Kontantpris

Tjek boliglån

8.500.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
5.024,-
Boligareal
148m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 36-GAR039

Rigensgade 9F, 2 tv, 1316 København K

GARNISONSHAVEN

Som nabo til Nyboder og Frederiksstaden er man i Garnisonshaven del af det København der stadig er et af de smukkeste og mest attraktive steder at bevæge sig rundt –og kke mindst bo!

Læs mere om Rigensgade 9F, 2 tv
Mægler Kim H. Johansen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Rigensgade 9F, 2 tv

I det charmerende og fredelige kvarter rundt om Rigensgade finder man små hyggelige sidegader og stokroser der læner sig op ad pudsede facader. Caféerne, restauranterne og butikkerne i København K er blandt byens mest eksklusive –blot en kort spadseretur fra Garnisonshaven.

GARNISONSHAVEN:
Som en central og vigtig del af Garnisonshaven, vil det grønne gårdmiljø være nerven, og skabe rammerne for et helt særligt fællesskab. En inspirerende, privat community for alle ejendommens beboere, i frodige og eksklusive omgivelser. Den attraktive fælles oase - med store gamle træer, og sol og skygge, der flytter sig i løbet af dagen - vil blomstre smukt det meste af året.

Som noget helt unikt i Garnisonshaven opføres et stort orangeri i den fælles gårdhave - til gavn og glæde for alle husets beboere. Her kan der holdes ejerforeningsmøder, events - og ikke mindst hygges og slappes af i luksuriøse rammer.

Gårdhaven rummer desuden petanquebane samt grønne cykelskure omkranset af høje beplantede hegn, som lukker den private have af for omgivelserne.

Lejligheden indeholder: Smagsfyldt Boform køkken udført i de bedste materialer med marmorbordplade og hårde hvidevarer fra Miele. Stort badeværelse udført med natursten og Møbel fra Boform. 3 skønne værelser samt en rummelig stue.

Bemærk, at da ejendommen er fredet betales ikke ejendomsskat !

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: