Kontantpris

Tjek boliglån

8.750.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
5.544,-
Boligareal
161m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 36-GAR009

Rigensgade 9A, 2 tv, 1316 København K

GARNISONSHAVEN

Som nabo til Nyboder og Frederiksstaden er man i Garnisonshaven del af det København der stadig er et af de smukkeste og mest attraktive steder at bevæge sig rundt –og kke mindst bo!
I det charmerende og fredelige kvarter rundt om Rigensgade...

Læs mere om Rigensgade 9A, 2 tv
Mægler Kim H. Johansen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Rigensgade 9A, 2 tv

finder man små hyggelige sidegader og stokroser der læner sig op ad pudsede facader. Caféerne, restauranterne og butikkerne i København K er blandt byens mest eksklusive –blot en kort spadseretur fra Garnisonshaven.
GARNISONSHAVEN
Som en central og vigtig del af Garnisonshaven, vil det grønne gårdmiljø være nerven, og skabe rammerne for et helt særligt fællesskab. En inspirerende, privat community for alle ejendommens beboere, i frodige og eksklusive omgivelser. Den attraktive fælles oase - med store gamle træer, og sol og skygge, der flytter sig i løbet af dagen - vil blomstre smukt det meste af året.
Som noget helt unikt i Garnisonshaven opføres et stort orangeri i den fælles gårdhave - til gavn og glæde for alle husets beboere. Her kan der holdes ejerforeningsmøder, events - og ikke mindst hygges og slappes af i luksuriøse rammer.
Gårdhaven rummer desuden petanquebane samt grønne cykelskure omkranset af høje beplantede hegn, som lukker den private have af for omgivelserne.

Lejligheden indeholder: Smagsfyldt Boform køkken udført i de bedste materialer med marmorbordplade og hårde hvidevarer fra Miele. Stort badeværelse udført med natursten og Møbel fra Boform, 2 store stuer og 2 gode værelser.

Bemærk, at da ejendommen er fredet betales ikke ejendomsskat !

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: