Kontantpris

Tjek boliglån

2.195.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.070,-
Boligareal
41m2
Vær. inkl. stuer
1
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 36-X0000161

Sankt Pauls Gade 4, st th, 1313 København K

Stuelejlighed nær Marmorkirken

Nu har du muligheden for at overtage nøglerne til denne etværelseslejlighed på Sankt Pauls Gade 4, som har en fantastisk beliggenhed tæt på alt det, som Indre By har at byde på.

Læs mere om Sankt Pauls Gade 4, st th
Mægler LokalBolig City ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Sankt Pauls Gade 4, st th

Dit kommende hjem findes på stueetagen i en klassisk københavnerejendom fra 1880, og inden døre kan du se frem til en fin rumfordeling samt et dejligt lysindfald overalt. Ydermere får du adgang til en fantastisk fællesgård.

Du kommer meget nemt ud i fællesgården, der er en af Københavns K’s største. Gården fremtræder utrolig hyggelig med grønne arealer og æbletræer. Her kan beboerne blandt andet grille, tage sol samt fejre fødselsdage, hvis vejret er til det.

Du overtager en mulighedsfyldt bolig, hvor sælger i 2018 fik frigjort murstensvæggen i stuen samt ordnet loftet i badeværelset. Indenfor venter dig et forholdsvis rummeligt køkken, hvor elkomfuret med gasblus medfølger. Herefter når du til den træbeklædte stue, der samtidig agerer som soveværelse. Den rå murstensvæg bidrager til et rustikt look til det ellers lyse udtryk i rummet. Hjemmet afrundes af badeværelset med en vaskemaskine.

Lejligheden har en super placering få hundrede meter fra indkøb, busstoppested samt Marmorkirken, hvor der også er Metrostation. Ydermere er du tæt på Nyboder, Kongens Nytorv, Strøget, Kastellet, Amalienborg og Nyhavn, mens afstanden til havnebassinet i Nordhavn eller på Islands Brygge nemt kan tilbagelægges på cykel. Nærområdet sørger også for shopping, utallige lækre spisesteder og kulturelle oplevelser, hvorfor du har alt inden for bekvem rækkevidde.

Kan du se dig selv bo her? Ring i dag for at høre nærmere eller for at bestille en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: