Kontantpris

Tjek boliglån

14.000.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
8.857,-
Boligareal
191m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 36-X0000095

Fredericiagade 16, 1 tv, 1310 København K

UDEN BOPÆLSPLIGT! Luksusejerlejlighed midt i København K

Godt placeret i det attraktive kvarter Frederiksstaden har I nu muligheden for at erhverve jer en helt igennem lækker ejerlejlighed uden bopælspligt på Fredericiagade 16.

Læs mere om Fredericiagade 16, 1 tv
Giv et bud på boligen

LokalBolig City ApS

Mere om Fredericiagade 16, 1 tv

Her får I en gennemført bolig, hvor fokus har været på kvalitetsmaterialer og flotte løsninger, så I kan se frem til en luksuriøs og gennemgående stil, som breder sig over 174 m2.
I flytter direkte ind i hjertet af København og kan se frem til pulserende byliv, spændende butikker og hyggelige cafeer, som eksempelvis den populære Café Oscar lige rundt om hjørnet. Dertil kommer den korte afstand Kastellets grønne områder, mens Amalienborg og Frederiks Kirke troner smukt lige i nærheden.

Den eksklusive ejerlejlighed ligger i en ejendom opført i 1857, som tidligere har været brugt til at huse blandt andet professorer, revisorer og revydirektøren. Efterfølgende blev bygningen brugt til erhverv indtil den blev ombygget til 10 luksuslejligheder med elevator i samarbejde med arkitekt Lars Gitz.

Ombygningen skete med stor respekt for byggeriets oprindelige stil, hvilket afspejler sig tydeligt fra det øjeblik I træder indenfor. Her mødes I af gennemgående Dinesen-trægulve, som binder rummene flot sammen. Det store køkken-alrum har udgang til altan og er udført med hårde hvidevarer fra Miele og hvidt interiør fra uno form i højeste kvalitet. Herfra er der adgang til en enorm spisestue og stue, som fuldender det åbne opholdsmiljø.

Værelsesafdelingen ligger roligt for sig selv med tre store, lyse værelser og for enden af gangen finder I det lækre badeværelse. Det er udført med badekar og toilet fra Duravit, Vola-armaturer og møbler i hvid højglans, som giver et ekstravagant udtryk.

En bolig til jer, der drømmer om kvalitet, gennemført design og god indretning. Book en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: