Kontantpris

Tjek boliglån

5.900.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.582,-
Boligareal
94m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 36-X0000059

Borgergade 144, 1 tv, 1300 København K

Flot, herskabelig lejlighed i Frederikstaden

Smukke, herskabelige rammer og lækre kvalitetsmaterialer er blot nogle af kendetegnene ved denne flotte lejlighed, der er placeret det helt rigtige sted i København - nemlig Frederikstaden.

Læs mere om Borgergade 144, 1 tv
Giv et bud på boligen

LokalBolig City ApS

Mere om Borgergade 144, 1 tv

Beliggenheden er enestående for rigtige City-mennesker få øjeblikke fra den charmerende stemning ved Store Kongensgade. For enden af Borgergade ligger Kastellet, mens Sølvgade leder til Kongens Have og Østre Anlæg - et yderst dejligt område fyldt med supermarkeder, specialbutikker, restauranter og delikate take-away-steder. Tillige har I fra den fredelige adresse gåafstand til Kongens Nytorv, Amalienborg, Nyhavn og Det Kongelige Teater, for ikke at snakke om nem adgang til offentlig transport med både metro, S-tog og bus. Lejligheden befinder sig på første sal i et nydeligt ejendomskompleks fra 1854, hvor der bagtil udfolder sig unikt gårdhavemiljø med græsplæne, legeplads & fælles grill. I kan se mere her: http://nybodergaarden.dk/.

Indenfor bliver I ikke bare betagede, men forelskede i den elegante atmosfære, som på fornemmeste vis pryder indretningen. I får fine gulve samt brede vægpaneler, og i samspil med de detaljerede stukkanter og rosetter fremstår især stuen og det store soveværelse i en klasse for sig kombineret med det sublime lysindfald fra vinduespartierne, har I her yderst skønne forhold til tilværelsen. Det stilrene udtryk fortsætter i det rummelige køkken med hvidt, grebsfrit inventar toppet af en massiv bordplade. Kogesektionen har gasblus, ovnen en arbejdsvenlig højde, og så har I glæde af en spisebordssektion i den ene ende. Resten af boligens kvadratmeter byder på endnu et værelse, som eksempelvis kan anvendes som et børneværelse, og til at afrunde det imponerende hjem har I et badeværelse med vaskefaciliteter, gulvvarme og bruseniche. Er I interesserede i flere informationer? Ring og bestil en fremvisning allerede i dag.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: