Kontantpris

Tjek boliglån

10.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
5.512,-
Boligareal
142m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 36-X0000091

Lille Strandstræde 12, 1, 1254 København K

Smukkeste herskabslejlighed i Fredriksstaden.

Med tre værelser, to store stuer en suite og et lækkert, stemningsfuldt spisekøkken får I god plads og mange spændende indretningsmuligheder i denne atmosfærefyldte lejlighed, som ligger i en lille sidegade mellem Nyhavn og Sankt Annæ Plads.

Læs mere om Lille Strandstræde 12, 1
Giv et bud på boligen

LokalBolig City ApS

Mere om Lille Strandstræde 12, 1

Boligen er lækkert indrettet med blandt andet et smukt snedkerkøkken, og samtidig får I adgang til et idyllisk og fredeligt baggårdsmiljø med flere hyggelige terrasser. Både ude og inde kan I tydeligt fornemme stedets særlige, herskabelige københavneratmosfære.

Der er tale om en femværelses lejlighed, som udgør hele førstesalen i en smuk, gammel ejendom fra 1778 med klassisk mansardtag og fine sprossevinduer. I får adgang til opgangen via en port, som også leder ind til to sammenhængende gårdhaver. Her kan I se frem til hyggelige stunder med grillmad på de toppede brosten - omgivet af klatreplanterne på de omkringliggende murstens- og bindingsværksejendomme.

Inde i boligen får I glæde af en loftshøjde på mere end tre meter i de to stuer en suite, som også begge har høje vægpaneler, en smuk stuk og tætsiddende vinduespartier, der sikrer et dejligt lysindfald fra både øst og vest. Særligt to af boligens tre værelser kan desuden let inkluderes i opholdsmiljøet.

Der er massive, lyse plankegulve i værelser, stuer, den rummelige entré og det flotte køkken, som vender stik syd og har direkte forbindelse til en hyggelig spiseafdeling med indbygget spiseplads. Herfra er der videre adgang til et disponibelt rum. Badeværelset ligger desuden ved entréen og har blandt andet dobbelthåndvask og en stor bruseniche.

Her kommer I til at bo tæt på nogle af byens bedste caféer, specialbutikker og gallerier - og blot små fem hundrede meter fra metroen på Kongens Nytorv. Lige så kort afstand er der til Det Kongelige Teater, Amalienborg og Ofelia Plads ved vandet.

Ring, og lad os arrangere en fremvisning på Lille Strandstræde 12!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: