Kontantpris

Tjek boliglån

9.495.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
7.416,-
Boligareal
184m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 36-X0000072

Toldbodgade 10A, 1, 1253 København K

Renoveret, herskabelig lejlighed i Toldbodgade

I et af Københavns mest eftertragtede kvarterer bliver I mødt af denne store og eksklusive femværelses lejlighed midt i Indre By.

Læs mere om Toldbodgade 10A, 1
Giv et bud på boligen

LokalBolig City ApS

Mere om Toldbodgade 10A, 1

Med en placering i Toldbodgade kan I se frem til en suveræn beliggenhed, og også den flotte og istandsatte bolig står klar til at danne ideelle rammer om hverdagen såvel som familielivet.

I bosætter jer i smørhullet mellem Amalienborg, Kongens Nytorv og Nyhavn – med få minutters gåafstand til det hele. Også kanalerne, hvor I kan bade om sommeren, er tæt på, og rekreative områder som Amaliehaven og Kongens Have er ligeledes i nærheden. Fra adressen når I desuden hurtigt metro, busstoppested og alle hverdagens fornødenheder.

Jeres nye hjem udfolder sig i en charmerende murstensejendom med tegltag fra 1862. Der er gode parkeringsmuligheder i p-anlægget på Sankt Annæ Plads, og bag hoveddøren på førstesal bliver I mødt af et utroligt indbydende hjem med sortolierede, massive trægulve, smuk stuk og højt til loftet.

Lejligheden gennemgik en omfattende renovering for omkring fem-seks år siden, hvorfor boligen står helt indflytningsklar. Alle skabe er snedkerlavede, og I kan se frem til Boffi-inventar i køkkenet, badeværelset og gæstetoilettet. Derudover er køkkenet og badeværelset på skønneste vis forsynet med hvid carrara-marmor, der sammen med det kvalitetsbevidste interiør skaber stilrene omgivelser.

Foruden tre rummelige værelser finder I to udsøgte, sammenhængende stuer, hvor der fra dannebrogsvinduerne strømmer et vidunderligt lys ind over de nydelige, mørke gulve. Loftshøjden på over 3,1 meter giver et luftigt miljø, og disse fantastiske opholdsrum danner perfekte rammer om middagsselskaberne.

Alt i alt får I en sublim bolig, hvor både børnefamilien og parret vil kunne etablere et pragtfuldt hjem i hjertet af København. Lyder det som noget for jer? Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: