Boligareal
153m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 36-KJ0075

Gammel Strand 38, 3, 1202 København K

Stor og stilfuld luksuslejlighed med udsigt til Christiansborg

Bare udsigten er i sig selv er grund nok til at flytte ind i denne luksuriøse bolig. Det er nemlig ikke mange, der er så heldige at have udsigt til Københavns kanaler, Thorvaldsens Museum og Christiansborg - og her på Gammel Strand får I frit...

Læs mere om Gammel Strand 38, 3
Mægler LokalBolig City ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Gammel Strand 38, 3

udsyn til alle herlighederne.

Den ganske unikke beliggenhed i hjertet af Indre By er bestemt ikke eneste kvalitet ved boligen: Den er et både stilfuldt bekendtskab, hvor nyt og gammelt mødes i de lyse rum på charmerende vis.

Ejendommen kan dateres helt tilbage til 1798 og har status som fredet. Inden døre i lejligheden kan herskabelige detaljer og udsøgte udsmykninger stadig findes, på trods af at boligen er nænsomt moderniseret. Store sprossevinduer, almuelister og parketgulvet er noget af det, der giver karakter til de to stuer og to værelser. En åben pejs i den ene stue, mens den anden kan bryste sig af den storslåede udsigt over det historiske nabolag. En skydedør giver jer mulighed for at lukke af, når ikke I hellere vil frydes over den åbne forbindelse mellem de to stuer.

Lejlighedens to værelser ligger side om side, og hvis I fortsætter hen ad den lange fordelingsgang, kommer I til køkkenet og badeværelset. Begge rum er lækkert indrettet - køkkenet med ekstrabredt gaskomfur og badeværelset med Jacuzzi.

Ejendommens formfuldendte trappeopgang fører lige ned til den navnkundige Krogs Fiskerestaurant og de øvrige spisesteder på Gammel Strand. Når I fortsætter ud i de omkringliggende gader, fortsætter Indre Bys fristelser, for specialbutikker, restauranter og caféer ligger tæt i nærområdet. Kulturtilbuddet er også i særklasse med et stort og varieret udvalg af biografer, museer, spillesteder og teatre.

Kort sagt en lejlighed - og en udsigt - i særklasse. Kontakt LokalBolig, så sørger vi for en fremvisning.

Film

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: