Boligareal
75m2
Vær. inkl. stuer
2
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 36-X0000099

Fiolstræde 25, 3 th, 1171 København K

Mest charmerende citylejlighed tæt på alt.

Fiolstræde er en hyggelig og gammel gågade, der forbinder Nørreport med Vor FruePlads og Jorcks Passage.Øverst oppe i en smuk gammel ejendom fra 1813 finder du denne rummeligepenthouselejlighed, der er så flot, at du nærmest taber pusten.

Læs mere om Fiolstræde 25, 3 th
Mægler LokalBolig City ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Fiolstræde 25, 3 th

Boligen strækker sig overto etager i et åbent udtryk med loft til kip og frilagte bjælker. Lejligheden emmer af kvalitet,historie og en helt særlig boheme-atmosfære. Du kan dårligt bo mere centralt endFiolstræde, hvor du har Kultorvet, Nørreport, Rundetårn og resten af det gamleMiddelalder-København i en radius af få hundrede meter. Du kan gøre dine indkøb iTorvehallerne, drikke din morgenkaffe på Paludans Bogcafé og spadsere dinesøndagsture i Ørstedsparken eller Kongens Have.I den højloftede stue finder du en trappe, der går op til en stor og møblerbar repos, hvorfrader er adgang til en nyistandsat hems, som både er hyggelig og særdeles anvendelig. Påsamme plan som stuen finder du endnu et soveværelse med indbygget skabsplads, ogsom har en lille håndvask. Køkkenet er moderne og tidssvarende med hvide, grebsfrieelementer og et stort gaskomfur. Da køkkenet er i åben forbindelse til stuen, får du her etfrit rumforløb. Den åbne og luftige atmosfære bidrager også til newyorker-stemningen ogdet lidt rustikke udtryk, som særligt kommer fra de massive trægulve og de bastantetræbjælker. Det er med andre ord en helt igennem lækker lejlighed, hvis lige sjældent erset.Du får et sjælfuldt opholdsmiljø, en beliggenhed i Københavns epicenter og masser afplads at boltre dig på. Ring i dag, og bestil en fremvisning!

Film

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: