Kontantpris

Tjek boliglån

7.695.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
6.288,-
Boligareal
177m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 36-TV0414

Købmagergade 13, 1 tv, 1150 København K

Super lækker lejlighed i rolig gård

Denne flotte, lyse lejlighed ligger og venter på at blive hjem for en ny ejer. Her får du ikke blot en stilfuld bolig - du får også en placering midt i byen, hvor du kan benytte dig af de mange tilbud om shopping, caféer, kulturliv og...

Læs mere om Købmagergade 13, 1 tv
Giv et bud på boligen

LokalBolig City ApS

Mere om Købmagergade 13, 1 tv

...

specialforretninger. Samtidig møder du oaser som Kongens Have og Torvehallerne bag Nørreport station i gåafstand, hvilket også gælder kanalerne ved Gammel Strand og ud mod Christiansborg.

Ejendommen fra 1885 er en af Københavns smukke, klassiske bygninger. Den fremstår med gul bindingsværksfacade og tegltag samt en brostensbelagt gård med borde og stole, hvor du kan sætte dig ud på en varm sommerdag - roligt og tilbagetrukket fra Købmagergade. Indenfor fører trappeopgangen med svunget gelænder og høje paneler dig op til lejligheden på første sal.

Når du træder ind i lejligheden, fornemmer du straks, at her er kræset for detaljerne.

Den præsenterer sig med en god loftshøjde og flotte, lyse gulve, som strækker sig igennem det meste af boligen med en planløsning, der kan rumme såvel børnefamilien som singlen eller parret, der ønsker at indrette sig med plads til kontor og gæsteværelser. I den ene ende af lejligheden får du således tre gode værelser, hvoraf det ene har et dejligt walk-in-closet. Her møder du også et badeværelse med hjørnebadekar, mens boligens badeværelse nummer to med rustikke klinker og bruseafsnit ligger i modsat ende. Midt i hele herligheden finder du boligens hjerte, som er den store stue med integreret køkken klædt i mørke elementer, lys bordplade og et udvalg af hårde hvidevarer, som gør det nemt at trylle en lækker middag frem til familie og venner. Stuen kan indrettes med såvel spisebord som sofaarrangement, hvor du kan læne dig tilbage og nyde synet af det grønne bladtæppe udenfor det brede vinduesparti.

Kontakt os for en fremvisning.

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: