Kontantpris

Tjek boliglån

6.495.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.903,-
Boligareal
102m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 36-TV0399

Gothersgade 23, 3, 1123 København K

Penthouse i 2 plan med tagterrasse.

På Gothersgade tæt på Kongens Have, finder du denne Københavner-oase af en lejlighed.
Der er tale om en pragtfuld og velindrettet bolig i to plan som blandt andet byder på et godt soveværelse og stor, højloftet opholdsstue.

Læs mere om Gothersgade 23, 3
Giv et bud på boligen

LokalBolig City ApS

Mere om Gothersgade 23, 3

I forlængelse af boligarealet råder du over din egen hyggelige tagterrasse med utrolig udsigt over byen. Kongens Nytorv, Botanisk Have, Strøget og Torvehallerne. Attraktive spisesteder, velkendte cafeer og diverse specialbutikker - ja, med en adresse som denne har du kort afstand til stort set alt, hvad hjertet begærer.
Lejligheden har til huse i en klassisk og velholdt ejendom fra år 1700, som præsenterer sig på bedste københavnermanér med sin lysegrå facade. Boligens mange kvadratmeter fordeler sig på tredje og fjerde sal, og du er her hævet over gadeniveau, så du kan nyde godt af roen og et naturligt lysindfald fra begge sider af lejligheden. Det nederste plan tæller et regulært soveværelse samt et indbydende opholdsområde, der udgøres af et stort alrum og et åbent køkken.

Køkkenet er udført i lækkert design med hvidt inventar samt en bordplade beklædt med lyse mosaikfliser. Foruden en fordelingsentré med indbygget skab byder denne etage på et stort badeværelse. Her står bordpladens og badekarets sorte fliser i smuk kontrast til de hvide elementer, og hertil er der topmonteret håndvask og integreret loftbruser. En trappe i enkelt design forbinder de to plan og føre dig op til fjerdesalen, hvor du kan glæde dig over en lys og stor stue med loft til kip og fritliggende bjælker. Fra stuemiljøet er der direkte udgang til tagterrassen, hvor du kan nyde et udsøgt udsyn over Københavns spir og tage. Men for at det ikke skal være løgn, kan du fra terrassen bevæge dig endnu højere op via en lille trappe. Helt øverst finder du nemlig et ekstra, lille solrigt spot - med ekstragod udsigt.
Kontakt os for mere information og fremvisning!

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: