Billede af boligen
Solgt

Poppelgade 12, 5. tv

2200 København NSolgt på 13 dageLokalBolig Nørrebro/Nordvest ApS

Charmerende lejlighed med ugeneret altan

Denne charmerende lejlighed centralt på Nørrebro kan nu blive dit næste hjem. Beliggende øverst i ejendommen får du en privat altan uden overboere og masser af sollys i hele boligen. Lejligheden består af et åbent opholdsrum, et rummeligt badeværelse og et soveværelse, samt en dejlig altan, perfekt til at nyde de varme sommerdage. Du bor desuden fordelagtigt nær Sankt Hans Torv, Guldbergsgade og Møllegade, hvor du finder et væld af caféer, butikker og kulturelle tilbud, og med metroforbindelser inden for gåafstand er du godt forbundet til resten af byen. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af 5. sal fra Poppelgade 12, 5. tv, 2200, København N

Mere om boligen

Harmonisk opholdsrum

Opholdsrummet forbinder køkkenet og stuen på en harmonisk måde, og der er taget højde for alt, inklusive plads til vaskemaskinen. Køkkenets vægdekorationer har et trendy New Yorker-look. Der er også plads til både spisebord og sofa, og om sommeren er det oplagt at lade altandøren stå åben.

Slå dig ned i solen

Altanen fungerer som en herlig forlængelse af opholdsrummet, hvor du kan nyde solen og udsigten til de smukke træer, der bidrager til en afslappende og hyggelig atmosfære. Det er det perfekte sted at slå sig ned og nyde en rolig stund i naturskønne omgivelser.

Rummeligt og stilfuldt

Det store badeværelse imponerer med sine lyse fliser og en rummelig bruseniche, hvilket skaber en indbydende og moderne atmosfære. Soveværelset er lige så tiltalende med sin generøse størrelse, der giver plads til en bred seng og et fint kontorhjørne, ideelt til hjemmearbejde. Denne kombination af funktionalitet og stil gør det let at indrette sig komfortabelt og effektivt.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Jesper Christoffersen
KontaktJesper ChristoffersenLokalBolig Nørrebro/Nordvest
26 74 00 99

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 11-X0001745

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal50 m²
Værelser inkl. stuer2
Etager1
Byggeår1889
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeC
Billede fra Poppelgade 12, 5. tv, 2200, København N
Billede fra Poppelgade 12, 5. tv, 2200, København N
Billede fra Poppelgade 12, 5. tv, 2200, København N
Billede fra Poppelgade 12, 5. tv, 2200, København N
Billede af køkken fra Poppelgade 12, 5. tv, 2200, København N
Billede fra Poppelgade 12, 5. tv, 2200, København N

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen