Kontantpris

Tjek boliglån

2.595.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.340,-
Boligareal
82m2
Vær. inkl. stuer
2
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 01-X0000271

Slotsgade 3D, 1 th, 3400 Hillerød

Lys 2V’er med altan og tagterrasse nær Slotssøen

Denne toværelseslejlighed kombinerer det bedste fra to verdener med sin fantastiske såvel som stille beliggenhed i hjertet af Hillerød.

Læs mere om Slotsgade 3D, 1 th
Mægler Kim Andreasen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Slotsgade 3D, 1 th

Hjemmet byder på en skøn udsigt samt en veldisponeret planløsning med flotte plankegulve og lyse rammer, og så er der både en altan og en tagterrasse.

Inden døre fremstår IKEA-køkkenet moderne med hvide fronter, som toppes af en massiv egetræsbordplade. Elementerne er endvidere udført i en funktionel U-form med integreret siddeplads. Det skal også fremhæves, at køkkenet er veludstyret med hårde hvidevarer, heriblandt en ovn og kombiovn af mærket Di Dietrich samt en Miele-induktionskogezone.

I stuen bemærker du straks den stemningsfulde New Yorker-stil i form af den rå murstensvæg og den træbeklædte væg ved siden af. Du er ydermere sikret masser af sol takket være de fire vinduer samt glasdøren, der åbner op til den sydvendte altan. Der er videre adgang til et indretningsvenligt soveværelse, og har du behov for et ekstra værelse, kan du med fordel inddrage en del af stuen til dette formål.

Ligesom køkkenet er det pæne badeværelse forsynet med gulvvarme, og som en lækker detalje er rummet tilpasset med en separat bruseniche samt en vaskemaskine og tørretumbler fra Whirlpool.

Herlighederne stopper dog ikke her. Fra gangen har du nemlig udgang til en lukket tagterrasse, hvor du kan nyde en rolig tilværelse.

Med adresse her bliver du del af en velfungerende ejerforening, og du kan gøre brug af et lille gårdmiljø samt en fælles cykelkælder. Ejendommens 7 lejligheder råder over 17 p-pladser i Galleriernes p-hus, som fordeles af bestyrelsen. Nuværende ejer råder over 2 p-pladser.

Du har et bredt udvalg af butikker og caféer nærmest lige uden for døren, og så er du tæt på Slotssøen, som danner en smuk baggrund til gåturen. Det er også oplagt at besøge Frederiksborg Slot og den formidable Slotshave.

Kontakt os for en fremvisning.

Bemærk: Indgang fra Hostrupsvej ved indkørsel mellem Gallerierne og P-hus. Lejligheden er beliggende i gården, indgang 3D.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: