Kontantpris

Tjek boliglån

2.800.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
5.062,-
Boligareal
146m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 01-X0000351

Mathilde Parken 8, 1, 3400 Hillerød

4V’er - Solrig med god altan

Vi har nu fornøjelsen af at præsentere denne sjældent udbudte lejlighed med tre store værelser, en skøn, sydvendt altan og egen parkeringsplads centralt i Hillerød. Lejligheden er gennemrenoveret i 2006, og I får således en opdateret bolig beliggende i en flot og velholdt ejendom med kort afstand til Slotsparken og Hillerød Station.

Mægler Kim Andreasen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Detaljer

Stort og indbydende køkken

Køkkenet fremstår flot med hvide elementer i elegant kontrast til de sorte bordplader, og det er udstyret med gængse hvidevarer, heriblandt ovne i arbejdsvenlig højde. Dertil kommer rigelig opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Med den åbne forbindelse til stuen sikres en let og indbydende atmosfære.

Stue med skønt lysindfald

Den rummelige stue får et generøst lysindfald fra de sydvendte døre med udgang til den solrige altan. I stuen er der rigelig plads til at indrette med en hyggelig spisesektion i den ene ende og et sofaarrangement i den anden.

Tre gode værelser

Lejligheden rummer tre store og lyse værelser, så her er rig mulighed for at indrette jer med børneværelser, kontor eller hobbyrum. Værelserne har synlige loftsbjælker og et dejligt, naturligt lys fra dannebrogsvinduerne. Det ene værelse har desuden adgang til et kammer med et charmerende ovenlysvindue.

Lækkert badeværelse

Badeværelset er stilrent indrettet med varme under de de sorte gulvklinker, hvidt møblement og indbyggede loftsspots. Den murede brusekabine med regnbruser er rummelig, og den afskærmes med en elegant glasdør.

Interaktiv tur

Området

Mathilde Parken 8, 1, 3400 Hillerød

Centralt beliggende i rolige omgivelser

I bosætter jer i et fredeligt område med kort afstand til rekreative områder såsom Frederiksborg Slotspark, ligesom I kan gå til Slotssøen og Store Dyrehave. Samtidig er i tæt på indkøbsmuligheder, biograf og uddannelelsesinstitutioner i form af Frederiksborg Gymnasium, Frederiksborg Byskole og Københavns Professionshøjskole, mens pasningstilbud nås efter få minutters gang.

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: