Kontantpris

Tjek boliglån

2.445.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.081,-
Boligareal
88m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 01-X0000331

Mathilde Parken 25, 1 tv, 3400 Hillerød

Stor, lys 3V’er med altan midt i Hillerød

På en fantastisk beliggenhed i centrum af Hillerød møder I denne store endelejlighed med en yderst lys atmosfære takket være de mange vinduespartier og den sydvestvendte vinkelaltan.

Læs mere om Mathilde Parken 25, 1 tv
Mægler Kim Andreasen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Mathilde Parken 25, 1 tv

Planløsningen råder over to værelser og et rummeligt opholdsmiljø, men der er flere muligheder for at ændre rumfordelingen. Som bonus har I også elevator og privat parkering.

Slår I jer ned her, kommer I til at være tæt på alt i centrum, som I ovenikøbet kan gå til. Således når I S-togsstation, indkøbsmuligheder og hyggelige caféer på ingen tid, ligesom det er tilfældet med den smukke Slotssøen ved Frederiksborg Slot. Et virkeligt vidunderligt sted med skøn natur til udeaktiviteterne. Endvidere ankommer I til daginstitution og skole på under fem minutters gang.

Jeres kommende hjem befinder sig på første sal i en moderne ejendom med en god ejerforening, og det dejlige førstehåndsindtryk fortsætter inden døre. Hjemmets kerne udfolder sig i køkkenet i direkte forbindelse med stuen, som er let at indrette med sofasektion og spiseafdeling. Sidstnævnte er oplagt foran gulv-til-loft-glaspartierne ved altanudgangen, så dagslyset udnyttes optimalt.

Vinkelkøkkenet fremstår tidløst med hvidt interiør, hvor det stilrene look brydes af sorte mosaik fliser på væggen mellem bordpladen og overskabene. Alle de integrerede hårde hvidevarer stammer fra Bosch; inklusiv opvaskemaskinen. I stuen vil I lægge mærke til detaljen med det indbyggede saltvandsakvarium i den buede væg ind til depotrummet, hvor I også har mulighed for at erstatte akvariet med noget andet eller rive væggen ned for at få en større stue. Et alternativ er ligeledes at bibeholde depotrummet og tillægge det tilstødende værelse flere kvadratmeter, hvis det er et behov.

Resten af hjemmet byder på et pænt badeværelse med granitfliser, vaskemaskine og gulvvarme samt endnu et værelse med eget depotrum, eventuelt til et walk-in-closet.

Få en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: